Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miről ismerhető fel egy...

Miről ismerhető fel egy nárcisztikus férfi?

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Kétfajta nárcizmus van. A grandiózus, és a rejtett nárcizmus. A grandiózust onnan hogy folyamatosan dicsekszik, el van telve magától, és általában sikeres. Legtöbb imponál a nőknek. Egy sikeres embert látsz, aki el van telve magával kb ennyi. Ha közelebb megismerkedsz vele, akkor már legtöbbször előjönnek olyan jegyek, hogy az empátia hiánya például. De ilyenkor sokszor már stockholm szindrómád van. A rejtett nárcizmus meg egy másik kategória, azt nehezebben lehet észrevenni külsőleg.
2021. szept. 17. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Ja és ez egy skála, mindenkiben van nárcizmus valamennyi, én a személyiségzavarokról írtam.
2021. szept. 17. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez pont az a személyiségtípus, ami eléggé kitűnik, a pszichopatákkal ellentétben mondjuk. Szóval ki lehet őket szűrni. Csak ugye sok nő erre bukik, mert imponál nekik a siker a nagy egó, aztán meg önbecsülésük nulla lesz mellettük.
2021. szept. 17. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
én is így gondolom 3-as hozzászóló.
2021. szept. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!