A nárcisztikus férfi az alfahím?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2020. febr. 22. 09:12
3/23 anonim válasza:
Hát inkább az antiszociális személyiségzavarosok az alfahímek. A nárcisztikusoknak kell a környezet megerősítése különben depressziósok lesznek.
4/23 anonim válasza:
A nárcisztikus pasi nem férfi, soha nem is lesz az, csak a mama kicsi fia. A lábai között lógó dolog miatt nem lesz férfi, csak hímivarú. Mellesleg egy nárcisztikus pasi a legrosszabb munkatárs, a legrosszabb vezető, a legrosszabb társ és a legrohadtabb apa tud lenni.
Nem alfahím, hanem egy lelki nyomoronc. Hulladék, felpolírozva.
5/23 anonim válasza:
3: az kicsinyes és butuska antiszociálisnak is kell a környezet megerősítése, mert extrovertált.
6/23 anonim válasza:
Alfahím csak az lehet aki rendben van magával és tisztán látja önmagát és a környezetben lévő szetepét.
7/23 anonim válasza:
Nem, az alfahím magabiztos, határozott, elégedett, nem pedig egy mentális beteg.
8/23 anonim válasza:
Igen az antiszociális extrovertált, de nem szeret, nem szorong, és rohadt jól manipulál. Igazából csak játszik a környezetével. Nem igazán a megerősítés a fontos neki, hanem a pénz, a hatalom, a szex.
9/23 anonim válasza:
Nem, inkább egy gyökér kis p...öcs.
10/23 anonim válasza:
Narcisztikus, pszichopata kombo = alfahím. Egyébként ha nézel ki valahogy és van elég intelligenciad, szociális képességed lehetsz alfahím normális emberként is. Utoljára általános alsoban sikerült nekem 😂 azóta hiába maradt meg rá a képességem, a külső miatt nyomorékok közé vagyok sorolva már idegenek szemében, csak aztán nem szokott tetszeni a szép(kemeny)fiú alfahimeknek, hogy én nem dobok tőlük hátast, engem nem lehet irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!