Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen egy olyan pasi hogy...

Milyen egy olyan pasi hogy mindig is tudja mi kell a nőknek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 18. 05:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt sose lehet tudni, nemhogy mindig :D
2015. febr. 18. 06:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen padi nincs. nem latunkk bele a lanyok agyaba. pl en azt hittem ha szerelmeet vallok es komoly kapcsolatot kinalok akkor tobbbbet jelentek neki. 2X irt olyat h csak megakarom huzni es azert akarom h atjojjon. en meg irtam h nem stb stb... mindig kerestem es hivtam at... az is baj ha sokat figlalkozunk a masikkal. nem lehet eajtatok kiigazodni... ha egy ferfi gyenged szexet akar mert azt hiszi h az kell a lanynak.
2015. febr. 18. 06:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen pasi. Tökéletes lenne... Amúgy szerintem csak bizonyos területeket tudunk lefedni. Nekem például a női fej, lélek, érzelem, és ágy megy nagyon jól. De pl gyenge vagyok ajándékozásból, ház takarításból, munka és sport miatt időből. Szóval a jelentősségteljes dolgok megvannak bennem, de azért vannak nekem is vakfoltjaim.
2015. febr. 18. 06:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen pasi nincs,mivel a nők sokszor még maguk sem tudják mit akarnak.
2015. febr. 18. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene nekem tudnom, hogy mit akar a nő? Lényegtelen, az a fontos amit én szeretnék, nem azért lépek be egy kapcsolatba, hogy megfeleljek a nő igényeinek.

Vagy úgy lesz ahogyan én akarom, vagy viszlát.

2015. febr. 18. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi ördöngösség. Csak figyelni kell és tanulni a hibáinkból.
2015. febr. 19. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt merül ki az álompasi fogalma.
2015. márc. 9. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt a legjobb barátodnak hívják,vagy a férjednek. Olyan ember nincs a földön aki tudja mi kell a másiknak.
2015. márc. 9. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
"Hajnalkám ezt te nem tudhatod"
2015. márc. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!