A nárcisztikus férfi miért szakít a párjával?
Egy olyan szakaszban voltunk, ahol viszonylag jól mentek a dolgok, vagyis én kimutattam felé a szeretetemet, viszont voltak vitáink, elég sok mindenen megsértődött. És erre hivatkozva szakított velem, amit nem értek igazán. És persze azt mondja, hogy szeret, és ez a legjobb mindkettőnknek. Illetve hogy inkább visszamenne a volt barátnőjéhéz, akivel sok évig volt együtt, (és a csaj is megmondta róla, hogy ez.)
Őt jobban tudná irányítani, mint engem? vagy több szeretet adott neki a csaj, mint én?
Köszi a v álaszokat!
Nem dagi és pénzes, csak csúnya, és vagy 8 évig együtt voltak, és a csaj nem nagyon állt ki a saját akarata mellett, mindig az volt, amit a férfi akart. Ezt nekem meg is mondta a srác, hogy ez nem annyira tetszett neki, hogy mindig engedelmeskedik úgymond, és azt hittem bennem tetszik neki hogy van önálló akaratom, de úgy látszik tévedtem, vagy ez is csak a manipuláció része volt.
Jót nevettem, mert ez nagyon jó "Nem dagi és pénzes, csak csúnya"
Nem egyszerű megtalálni a kompromisszumot, azt mikor legyen az, amit a másik akar, ha ez 80 százalék felé megy az már kellemetlen az elnyomott félnek, hacsak eleve alárendelődött személyiség típus.
Hagyományosan a nő engedékenyebb, elnézőbb, mert a szíve irányít, ez okból bocsátják meg ők inkább a botlásokat, a férfit az egoja uralja, és ha kitart olyan mellett, aki félrelépett az a szégyen (ego) miatt, mások megítélése végett, nehezen lép túl rajta.
Vannak nőies férfiak, őket könnyű irányítani, és igényük is van rá. Vannak a férfias nők, ők szeretnek irányítani, megmondani hogy ez így legyen, ma lesz pörkölt, holnap bableves.
Sajnos a kapcsolatok többsége hatalmi harcá válik, és ha oké a dolog a másik elfogadja, hogy nem ő hordja a nadrágot.
Talán szakításotokhoz hozzájárult, hogy melletted puncivá kellett volna lennie. Biztos, erős, magabiztos nő vagy, és két dudás egy csárdában sokáig nem fér meg. És az a nyolc év sem kevés, csak a szép marad meg, könnyen felejt az ember.
Ha van kérdésed, nyugodtam írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!