Lassan 27 évesen már nem olyannak kéne lennem, mint egy 20 évesnek,aki még bulizik, csajozik, illetve vagánykodik, hanem komolynak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 11. 15:57
1/7 anonim válasza:
Olyan vagy amilyen vagy, kinek akarsz megfelelni? Ha bulizni szeretsz csináld azt, ha nem akkor nem.
28 évesen én már kiéltem magam, de nem mindenki van ezzel így.
2/7 anonim válasza:
Ha van rá időd és pénzed, miért ne tehetnéd!? Az olyan nők, akik a komolyabb, érettebb, megfontoltabb típusokat szeretik, úgy sem fognak kikötni melletted, de gondolom, nem is ez a célod.
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan a baráti köröm, hogy harminc felett is bulizik a többség :D
4/7 A kérdező kommentje:
Na akkor jó,de már nem vagyok fiatal...
2021. szept. 11. 17:47
5/7 anonim válasza:
#4 hát, figy. két út van. vagy élsz ahogy szerinted élni szép és nem kérdezed meg, hogy szabad e. vagy pedig megpróbálod kitalálni mit gondolnak mások, hogyan kellene élnie egy ilyennek amilyen te vagy és akkor ehhez a képhez alakítod az életed. (ami még ráadásul lehet téves is, mert lehet ők is valami egészen mást gondolnak igazából)
Ráadás: szerintem mindenki csak annyit tud tenni, hogy a saját életébe bejövő szálakra reagál ezeket alakítja. Szóval te is csak ezt tudod tenni, hogy válogatsz az utak közül amiket most látsz. És a te döntéseid, a te mintád ilyen lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán
2021. szept. 12. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!