Tesóm ilyen zord időben (13 fok, erős szél) pólóban és rövidnadrágba jár, vagánykodik. Ami azért lep meg mert végzős mérnök, jó tanuló, de hogy a pixába nincs ennyi essze? Idegesít.
Majd rájön, hogy hülyeség.
Szerintem baromi hülyének nézhetik az utcán :) Ha őt nem zavarja, akkor téged se zavarjon.
Az egyik barátom télen hóban is pólóban járt iskolába.
Semmi baja nem lett. Én meg nyáron is képes vagyok tüdőgyulladást kapni.
Szóval mindenkinek más a szervezete. Ha bírja, csinálja. Ha meg megbetegszik akkor legközelebb kétszer is meggondolja...
Én is ismerek olyan embert, aki hóesésben is cidrizés nélkül mászkál rövidgatyában és egy vékony farmerdzsekiben és még sosem láttam megfázva.
Ez alkat és életnyi megszokás dolga.
"Én is ismerek olyan embert, aki hóesésben is cidrizés nélkül mászkál rövidgatyában és egy vékony farmerdzsekiben és még sosem láttam megfázva."
Én is. De azt még mindig nem tudom, hogy ez mit keres az alkalmazott tudományokban. Alapból ott van a hiba, hogy ez nem a tudományokba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!