Milyen szakmát válasszak?
"agysebész leszek hogy segíthessek rajtad" xDxDxD
legyél építészmérnök, én is annak tanulok
Csak az a baj, hogy ezek pont olyan szakmák, amik mostanság nagyon népszerűek és ezért nincs nagyon rájuk kereslet a piacon. (Ez nem tuti infó, de én így hallottam... mondjuk az építészmérnökben nem vagyok biztos, az lehet h pont nem ilyen...)
Természetesen, azért csináld azt, amit akarsz, de ilyen szempontból egyik sem előnyös...
Amúgy én is veled majdnem egykorú vagyok, és ez mind érdekesnek tűnik, de azt is tudom, hogy ebben mi nem igazán segíthetünk... esetleg ha egy-két olyan ember nyilatkozna, aki ilyet végez vagy végzett (mint az előző hozzászóló) akkor ő tudna tanácsot adni, hogy mire lehet számítani, miről is szól ez pontosan...
A tesóm is épp ezen rágja magát, és ő is keresett olyan embereket, akik az őt érdeklő körökben mozognak és ez segített neki... még egy ilyen munkahelyet is volt szerencséje meglátogatni... ugyh hajrá:)
Jó, ez kb semennyire sem volt hasznos válasz, de azért remélem, egy icipicit segítettem...:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!