Milyen szakmát válasszak? Mivel érdemes foglalkozni manapság?
azt valassz amit szeretsz,ez a lenyeg! amszerintem az aki ilyen infos matekes dolgokat valaszt az az orszagban akar maradni.azt mondjak,h ez a legjobb,innen mehetsz akarhova
de pl en tudok orvost aki humant vegzett,ok szuseges volt egy rovid kurzus.de ha jo vagy valamiben ,barmiben,sierul egy jo munkahelyet talalni
sok sikert
köszönöm. :) igazad van, az sem utolsó, hogy szeressem csinálni amit majd 'csinálni' fogok, csak hát manapság ez kicsit megdőlni látszik hiszen a legtöbben nem azt csinálják amit mindig is szerettek volna, hanem ott dolgoznak ahol tudnak. sajnos a munkalehetőség is kicsi.
mégegyszer köszönöm!! :) [ment a zöldkéz]
koszonom,am en humanos vagyok,a szuleim persze izeltek a fejem ,h menjek infora de vegul megertettek ,h nekem az csak kin lenne es az eredmenyeim semmi lennenek a legjobbak.
ha nyelvet tudsz kulfoldon rengeteg a lehetoseg es penzes,pl az en tanarom aki zongorat tanit elment Nemetbe es miondta a fizeteset (am Romaniai vagyok..tht az ittenit) s a nemetek azt mondatk neki,h eleg jo ,ha ezt az osszeget kapja egy napra,a tanar mondta,hogy ez az osszeget honapra szol..kepzeled ,hogy a nemet milyen arcot vagott,osszeneztek es gondolkoztak...ha a kis roman viccel:))
es rengeteg iskolat vegzett a tanarom..
meg1xsok sikit! koszonom,hogy hasznosnak lattad a valaszom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!