Milyen szakmát válasszak?
Nagyon szeretek beszélni, fejlett a szókincsem. A memóriám elég jó, szövegeket első olvasás után megjegyzek. Szeretek barátkozni, nyitott vagyok bárki felé. Nem ítélek külsőségek alapján. Kedvenc tantárgyam az irodalom, a rajz és a testnevelés. Matekból nagyon jó vagyok, de nem nagyon szeretem ezt a tantárgyat. Szabadidőmben általában olvasok és novellákat, verseket írok. Érdekel az emberek lelki világa, szívesen olvasok ebben a témában.
Anyukám azt mondja legyek jogász, vagy ügyvéd, de nincs kedvem ebben irányban továbbtanulni.
Van valakinek bármiféle ötlete a leírtak alapján, hogy milyen szakmát válasszak?
Szia!
Íó. Jó ötlet, szeretek írni, de emellet szeretnék valami más szkmát is :)
Tanárnő. Szeretem a gyerekeket, de nem tudnám elviselni a sok hormonoktól túlfütött kamaszt :D Talán csak a kisebbeket tanítanám :)
Pszihológus. Ez tetszik a leginkább. Ehhez milyen egyetem szükséges? Gondolom kell egyetem..
*Író
*Szakmát
tanár az tényleg jó..
esetleg logopédus
*Pösze
Azt hiszem nagyon hülye lettem, mert kihagyok betűket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!