Az miért olyan "menő", ha egy nő "vagánykodik" a motoron?
Édesapámmal, a sógorommal, és a keresztapámmal mentünk Esztergom felé, és jött egy csomó motoros, a nagy részük csak simán előzött, voltak vagy 10-15-en.Az elsők között volt egy a bőre alapján idősebb nő aki megelőzött, már erre mondták keresztapámék,hogy figyeljétek a nő hogy húzza neki.(trikóban, farmerben)
Aztán jöttek olyanok akik egy kerekezve előztek meg, és ezek között is volt egy fiatalabbnak tűnő nő, bár az arcát nem láthattuk, de csinos lehetett.
Én is férfi vagyok, de az autóban ülő férfitársaim teljes elvarázsolódtak ettől a csajtól,hogy milyen vagány stb...és például volt egy motoros srác amelyik egy keréken elengedte a kormányt, (rögtön megingott az egyensúlyában így rögtön visszakapott érte) de szerintem ez sokkal látványosabb volt, hiszen többen is húzták egy keréken, miért olyan különleges ha egy nő is csinálja?
Én nem értem., ők meg tényleg úgy oda voltak, még vagy 10 percig firtatták...
(miért nem kérdeztem meg?Nem tudom, nem jutott eszembe)
csak szólok, nehogy tévedésben maradjon bárki is így vasárnap délután...én hetven éves vagyok, és minden gond nélkül egykerekezem a 600-as Gilerámmal..még sosem vágott hanyatt.
Pár évvel ezelőtt a Tétényi úton húztam egy kövéret egykeréken...látom egy rendőr integet...kéri a papírokat...levettem a sisakot, rámnézett, visszaadta a papírokat, és jó utat kívánt...lehetőleg két keréken..
sem nemtől, sem kortól nem függ már semmi...rutin(meg az évek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!