Ez tényleg menő?
Két hónapja kapta meg a jogsit és úgy vezet mint egy őrült.
Példa: megyünk 80-al egy körforgalom felé, előttünk áll egy autó. Az állatja satufékkel áll meg mögötte pár centire hosszú féknyomot hagyva.
A városban csikorgó kerekekkel indul el állandóan meg 120-al repeszt.
Fékezésnél mindig satuzik az utolsó pillanatban.
Mi a francért vezethet így? Amikor megkérdezem tőle akkor azt mondja hogy: Mér', nem menő?
Érdekes én a 170 lovas autómmal teljesen nyugodtan tudok közlekedni, ő meg a 90 lovas renaultjával száguldozik életveszélyes módon.
Na majd télen kíváncsi leszek.
Nem menő, balesetveszélyes.
3 lehetőséget látok.
Vagy belerohan valakibe és majd fizethet a biztosítója.
Vagy komolyabb balesetet is okoz aminél a legjobb esetben is kártérítést fizethet a másik félnek pluszba egy perben, rosszabb esetben még rendőrségi eljárást is a nyakába kap.
Vagy észhez tér amikor megkapja az első gyorshajtás/piros lámpa, stb csekkjeit.
Bnőm öccse így járt. Játszotta a nagyot a 3-as golfjával. Azóta szabályosan közlekedik amióta megkapta az 50ezres csekket egy piroson való áthaladásnál.
Egy valamire figyelj, az ilyen embereket engedd el, hagyd magad előtt menni!
Egyszer feltettem a kérdést: éretlen gyerekek-kamaszok miért szerezhetnek jogsit? Miért nem emelik fel 20 évre a minimum korhatárt? Reflexeik nyílván nagyonjók,tanulékonyak is.
De felelősség-veszélyérzet még nem alakult ki bennük.
Nem hibáztatom őket,mert én is pont ilyen majom voltam,miután megszereztem a jogsit,jól össze is törtem az első autómat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!