Ha én megengedhetem magamnak a drágább cuccokat, akkor miért vagyok az emberek szemében az, aki vagánykodik, felvág?
Ha én kemény munkával megengedhetem azt, hogy új BMW X6-osom legyen, legújabb Iphone, nagy házam saját konditeremmel és úszómedencével, legmenőbb cuccokért nem kell árat megnéznem, akkor miért vagyok szálka mások szemében? Én, aki 24 éves koráig a belét kitanulta, majd kőkemény munkával végül vállalkozó lett (évi 2 millió forint adót fizetek).
Mi számít felvágásnak? Ha én megengedhetem magamnak, én sosem vagánykodtam a cuccaimmal, soha nem mutattam senkinek, hogy most mit vettem, mégis én vagyok a téma mindig. Ha megvehetem, akkor miért ne, ettől ez még nem felvágás!
30 éves vagyok
"Orvos, 30 napból 20-at ügyeltem mindig,"
Szerintem MOST fejezd be a kamuzást. Tudod, néha akad itt olyan, aki valóban orvos, mint pl. én.:-)
Milyen kamu? Nektek minden kamu??
Erasmusos diák voltam, egyetem után Svájcban dolgoztam 3 évet, majd hazajöttem és vállalkozást nyitottam. Mi ebben a nem hihető, öcsém...segítséget kérek, hogy mi ebben a felvágás, erre mondják, hogy kamu...
Magából a kérdésedből is csak a felvágás sugárzik....
Meg hogy te mekkora f*asza gyerek vagy. Ezek után ne csodálkozz ha az emberek ellenszenvét váltod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!