Hogy dolgozzam fel, hogy testvéremnek minden sikerül, miközben nekem semmi?
Figyelt kérdés
Nem irígy vagyok, hanem szomorú. Ő az összes jó gént örökölte a szüleinktől, én az összes rosszat. Neki mindig szerencséje van mindenben, nekem mindig pechem. Minimális energia befektetéssel maximális sikereket ér el, én maximális befektetéssel semmit. Nem 1-1 esetről van szó, az egész életünk ilyen. Ha pl nekem ellopják a kocsimat, akkor neki az apósa ad egyet ajándékba (ez csak példa). Ha bármi eseményből 100 ember semlegesen fog kijönni, 1 marha jól, és 1 marha rosszul, akkor a két szélsőség mi leszünk. Én nagyon sokat tanultam, nagyon igyekszem, és semmi nem sikerül. Ő kb szarik mindenre, sodródik az árral, és mindig jól jön ki a dolgokból. Szó szerint az ölébe hullanak a dolgok, én meg vért izzadok egy kifliért is. Kérdeztem őt, h mi a titka, azt mondta semmi, és nevetett, miközben én sírni tudtam volna. Örülök, h jól van, az a bajom, h én nem. Megkeseredtem, elegem van a kínlódásból, egyszerűen igazságtalan ez így. Nem változtatni akarok rajta, hanem valahogy elfogadni, feldolgozni. Köszönöm ha elolvastad, és tudsz is rá vmi értelmeset mondani.2021. szept. 8. 09:08
11/13 anonim válasza:
Nincs önbizalmad, ezért foglalkozol, féltékenykedsz tesóddal.Ha megnöveled ez elmúlik ennyi az egész.
12/13 anonim válasza:
Pont ettől a beleszaromságtól több az önbizalma. Nem feltétlenül link, de akár az is lehetne. Fél vállról elintézi a dolgokat, ami azt jelenti, hogy valamiben bízik. Vagy önmagában, vagy az életben, vagy mindkettőben.
13/13 anonim válasza:
Nem irigynek kell lenni, azzal nem oldasz meg semmit. Ugyanott vagy! Ha teszel azért, ami neked fontos, akkor előreléphetsz. Vagy megbarátkozol a helyzeteddel és megnézed hogy miért lehetsz hálás. Ezek a lehetőségeid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!