Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez hogy lehetséges?

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Snapchaten beszélgettem egy lánnyal és kiderült, hogy lopottak a képei. Milyen ember az, aki egy egész brandet épít fel és látszólag feleslegesen beszélget másokkal egy teljesen hamis személyazonosságot használva? Hogy van valakinek ennyi ideje és energiája ilyen teljesen felesleges dolgokra?

tegnap 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a mögöttes "szándék" vezérelte. Például az unalom, önbizalom növelés, esetleg anyagi lehúzás stb.
tegnap 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem akart lehúzni. De nagyon-nagyon kell ehhez unatkoznia valakinek. De a személyes találkozást már pedzegette, pedig ő volt az, aki kifejezetten elhalogatta.
tegnap 20:46
 3/3 anonim válasza:
Sok ilyen van engem egyszer egy fiú b*sz*tt át (Én is az vagyok. "Először azt hazudta bogi Budapesten lakik és azt mondta hogy 17 éves (ez közben kiderült hogy nem igaz) és mind ezt csak azért, ért nude képeket akart rólam.. ahogy megtudtam ment letíltásra az ilyenek általában nagyon unatkoznak vagy elhanyagolják/elnyomják őket otthon ami miatt nem érzik magukat értékesnek de ez csak az egyik ok lehet a sok közül.
tegnap 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!