Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetseges hogy mar sosem fog...

Angelo99 kérdése:

Lehetseges hogy mar sosem fog semmi erdekelni?

Figyelt kérdés
Tudom furcsa de mar lehetseges hogy semmi dolog nem fog erdekelni ugye nem vettem meg egy targyat meg a kiránduláson nyaron es azota szinte semmi nem erdekel hogy lehet ez??
tegnap 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen tárgyat? Nem hiszem, hogy a tárgy meg nem vételével áll összefüggésben a depressziód.
tegnap 23:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Miert ez depresszio??
ma 00:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem érdekel, az az.
ma 00:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Felelmeim meg vannak de az mas lapra tartozik ....
ma 00:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha futsz egy félórát (ha amúgy is szoktál, akkor egyet) és utána is megvan az érzés, akkor depresszió. Ha nincs meg, akkor nem depresszió. Ha nem akarsz futni, akkor vissza kell menni és megvenni a tárgyat.
ma 00:49
 6/11 Eltévedt Marslakó ***** válasza:
Pszichológus..
ma 00:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Mar irtam pszihologusnak a neten amit ajánlottak azt mondta pszihiatertol kel kerdeznem .A felelmeim annak az oka Hogy odakomenteltem egy szoveget de meg 2021 valóvilág ala tudom hulyeseg de meg is tartok par dologtol......
ma 01:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot azt a futas valamit ki kellene próbálnom .....de tenyleg az a figura ahhhhh.....
ma 01:06
 9/11 A kérdező kommentje:
A targyert pedig visszamennek csak az a bökkenő hogy a teli szezonban alitolag nincsenek nyitva azok az uzletek .....
ma 01:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom nem valami űrutazás volt, miért ne lehetne visszamenni ugyanoda és megvenni azt a tárgyat?
ma 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!