Vidéken ennyire nem járnak más férfiak gyalog az utcán? Olyan különcnek érzem magam.
Figyelt kérdés
Én gyalog járok. Van jogsim, de nem vettem autót, mert nem érdekel. Mert mindent meg tudok oldani gyalog, vagy busszal. De kicsit furának tartom, hogy csak asszonyok járnak az utcákon. Lassan késztetést érzek, hogy én is vegyek egy autót, mert gondolom minden más férfi azzal jár. Szerintetek is kínos férfiként gyalogolni vidéken?2021. aug. 13. 10:10
12/12 Metionin válasza:
Nálunk autó meg bicikli az alap, sétálni kb. csak az szokott (férfi és nő is) aki nem tud biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!