Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vidéken ennyire nem járnak...

Vidéken ennyire nem járnak más férfiak gyalog az utcán? Olyan különcnek érzem magam.

Figyelt kérdés
Én gyalog járok. Van jogsim, de nem vettem autót, mert nem érdekel. Mert mindent meg tudok oldani gyalog, vagy busszal. De kicsit furának tartom, hogy csak asszonyok járnak az utcákon. Lassan késztetést érzek, hogy én is vegyek egy autót, mert gondolom minden más férfi azzal jár. Szerintetek is kínos férfiként gyalogolni vidéken?

2021. aug. 13. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Az a kínos, hogy te ezt kínosnak érzed.
2021. aug. 13. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Alighanem azért járnak autóval,mert nem dolgoznak olyan távolságban/olyan helyen ahová eljuthat könnyen tömegközlekedéssel.

És,ha már erre van autó minek gyalogolna le messze kocsi nélkül és cipekedne,ha bevásárolhat és haza viheti autóval..

2021. aug. 13. 10:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Én be is vásárolok, mert itt vannak üzletek, és a meló sincs messze. Szóval itt minden meg van. És maximum 10-15 perc séta tőlem. Ha városba kell mennem néha, busszal simán megoldom, szerintem jó a tömegközlekedés, errefelé pontos és gyakran vannak járatok. Nem érzem úgy, hogy autó kéne egyelőre. De ezt tényleg kínosnak kezdem érezni, mert már elég sokszor feltűnt, hogy csak asszonyok jönnek szembe velem az utcákon. Mindenki autóval közlekedik szerintem, aki férfi. Csak nagyon fiatalokat, vagy öregeket látok, de velem egykorúakat sose látok gyalogolni. Én vagyok a különc szerintetek is? Nem vagyok szívbajos, hogy mit gondolhat más, hogy hátizsákkal sétálok egyedül férfiként, de azért kezdek megijedni, hogy furának fognak tartani engem.
2021. aug. 13. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy különc, én is tömegközlekedéssel járok be dolgozni. Van ugyan autóm, de fél órával gyorsabb így az állandó dugók miatt.
2021. aug. 13. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Bizisten soha nem figyeltem, hogy az utcán sétálók között mekkora a férfiak és a nők aránya. Buszon is inkább csak az tűnik fel, hogy sok a diák rajtuk, legalábbis iskolaidőben.
2021. aug. 13. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
44%

Senkit nem érdekel,hogy gyalog jársz.Betudnak aktívnak aki szeret sétálni,vagy olyannak akinek közel van mindene ezért nem kell autóval járnia.De hidd el,hogy senki nem gondolkozik azon,hogy egy gyalogos perpill miért gyalogos.

Mennek a dolgukra.

2021. aug. 13. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Mi az a vidék, meg bejársz a városba? Én is vidéken lakom, minden közel van, ez egy kisváros. Hosszabb távra kell csak autó vagy busz, de ritkán.
2021. aug. 13. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk kb. mindenki autóval jár, max. az öregek és a diákok szoktak buszozni (borzasztó a tömegközlekedés, de ők ingyen utaznak), sétálni pedig csak elvétve lehet látni egy-egy embert. Úgyhogy nálunk tiszta kihalt minden, én sem szeretek emiatt sétálgatni. Cikinek nem gáz, de engem zavar.
2021. aug. 13. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Falusi vagyok, minálunk tényleg alig találni olyat aki sétál, leginkább tényleg a nők, az idősek és a nagyon szegény(70k-s autót sem engedhet meg) réteg az aki nem ül autóba.

Egyebként tényleg van egy ilyen szemlélet, hogy gáz az aki sétál.

Én azt mondom, hogy ilyen emberek szavára nem szabad adni. Ha neked tökéletesen megfelel a séta, hát sétálj.

2021. aug. 13. 11:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor kiderül a végére, hogy igazam van. Én megengedhetnék egy autót, csak nincs rá szükségem, ahogy elmondtam. De bizonyára meg fogom fontolni, annak ellenére, hogy szeretek sétálni. Szerintem ha autóval járnék, úgyis lesétálnék minden nap valamennyi kilométert, mert annyi mozgásra szükségem van.
2021. aug. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!