Hány kilométer a rekordod, amit megtettél gyalog egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Van aki többet, mint a maraton? Nekem annyi a rekordom, de többnapos izomlázam volt utána.2021. jún. 20. 18:43
A kérdező szavazást indított:
0-5
5-10
10-félmaraton
Félmaraton-30
30-maraton
Maraton-60
60-80
80-100
100-120
Több mint 120
49 szavazat
3/11 A kérdező kommentje:
Az ott van valahol 10 km és a félmaratoni táv közt.
2021. jún. 20. 19:09
4/11 anonim válasza:
Nekem olyan 16-18 km közötti, amit mértem, de mondjuk városnézésen összejöhetett valamivel több is. Szeretek sétálni.
5/11 anonim válasza:
Tavaly, alapkiképzés végén kellett 32 kilométert futni, közben feladatokat csinálni (mászni, ásni, kúszni stb).
6/11 anonim válasza:
35 km, terepen, tűző napon, a vége felé elég rendes menettempóban, nagyon kevés vízzel - nem így lett tervezve 😅. Ettől függetlenül életem egyik legjobb kirándulása volt, rettenetesen élveztem, 15 voltam akkor (tavaly volt).
7/11 anonim válasza:
Kb 35 km, magashegyi viszonylatban. 2500m-re fel, majd le. (persze nem 0m-ről indulva)
Azóta sem tudom, hogy csináltam végig. :D 12 órába telt mondjuk.
8/11 anonim válasza:
A Google térképes idővonalam szerint 14,3 km, de én többnek éreztem.
Városnéző villámtúra volt Párizsban, egy nagy kört tettünk. Reggel 9-kor indultunk és valamivel 19 óra után értünk vissza a szállásra. Az dőben azért benne volt a kajaidő, amikor leültünk és a végén volt egy rövid szakasz, mit már metróval tettünk meg, én annyira fáradt voltam, hogy alig bírtam lépni. Feszített volt a tempó, hogy minél több helyet megnézzünk, mert csak 1 teljes naounk volt rá. Sokminden kimaradt, de egyszer még visszamegyünk.
9/11 anonim válasza:
Sajnos nem mértem a távot, csak utólag számoltam után a Google Térkép segítségével. Ez alapján cirka 25 km-t gyalogoltam 5-6 óra alatt, kisebb megszakításokkal. Az igazat megvallva szó szerint lementem a térképről: kigyalogoltam egy Budapest melletti kisebb településre, majd miután nem találtam sehol buszt, visszafordultam. Mindezt egy nyári kánikulai napon. Az utolsó 8-10 km már nem volt betervezve... :)
10/11 anonim válasza:
Egyszer csináltunk valami 38 kilométeres túrát kb osztálytáborban, az például menő, de nem tudom, az volt -e a leghosszabb. Azt hiszem, Terecseny/Boldogasszonyfáról a Szigetvári várig másztunk el, de valami tekergősebb turistaútvonalon. :):) Mert frankón úgy emlékszem, hogy 38 km volt, meg még egyszer megálltunk pienni. Vagy nemtom, lehet, hogy amúgy Kaposvár felé mentünk, csak oda-vissza volt 38? Mert amúgy frankón annyi rémlik, hogy 38-at is mondtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!