Hány kilométer a rekordod, amit megtettél gyalog egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Van aki többet, mint a maraton? Nekem annyi a rekordom, de többnapos izomlázam volt utána.2021. jún. 20. 18:43
11/11 anonim válasza:
*Asszem,hogy lehet,hogy talán oda-vissza volt annyi,mert akkor lehet, hogy többet mondtak volna, de lehet,hogy eleinte 'csak oda' számolták. Tehát gőzöm sincs. Ez a volt ofő tudja, meg a lánya, mert szerintem én konkrétan a lányától hallottam ezt a 38-ast; ő is jött velünk anno táborozni.
Tehát amikor már bent voltuk egy ilyen erdős terep közepébe, ott tuti , hogy elhangzot,thogy 38 kilométer. :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!