Sok férfinak miért az autója körül forog az élete?
Sokuknak már egészen fiatal 19-20 éves koruktól kezdve. Szóval az autó valami nagyon központi kérdés.
Mi a franc van egy autóban ami miatt ilyen iszonyú fontos?
Gondolom csaj vagy, én is az vagyok. Női aggyal ne akarjuk megérteni a férfi agyat, gondolkodást, hogy mi a jó az autókban és a fociban.
A férfiak meg azt nem tudják megérteni, hogy mi a jó a divatban, a sminkben..stb.
Mindenkinek más a hobbyja.
Nőknek meg miért a cuki kisállatos, körmös, hajas, bulvár sajtós, instás baromság az érdeklődési köre? Aztán amint szülnek, átmennek véranyuba, akkor onnan a popsikrémek, pelus akciók meg nevelési ló*aszok, kinek hány kiló a csemetéje fórumok tömtelege.
Kezdjük ott, hogy ez nem csak férfiakra vonatkozik.
Sok nőnek is a kocsija a mindene.
Mint ahogy majdnem minden embernek van egy "mindene" az életében.
Gyerek, család, ház, autó, hobbi, munka, saját vállalkozás. Kinek mi.
Most lehet hogy mondok nagy hülyeséget,de ennyi erővel az lányoknak mi értelme az picsa nadrág,meg az szelfizés?
Mert ez fiús dolog,evvel mutatjuk meg hogy mire vittük/lehet mint tuningolni.
Férfi vagyok és imádom a japán autókat, ezért franciával járok😂
Amúgy ez olyasmi lehet, mint a lovagkorban a csatamén, csak keveseknek lehetett jó lova, álítólag volt olyan ló, ami annyit ért mint egy falu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!