Mely tulajdonság idegesít titeket egy pénztárosban? Illetve minek örültök?
Csak hogy tudjak fejlődni.:)
Nyugodtan, amit gondolsz.
Akkor gyengébb vásárlók kedvéért:
Igen, rohadt idegesítő és a pokolba kívánja minden kereskedő az olyan "kedves" vásárlót, aki zárás előtti percekben esik be. Nem hiszem el, hogy egész nap folyamán csak épp zárás előtti percekben ér rá bemenni (közben többnyire azt sem tudja, mit akar)...
Ha egy bolt 6-ig van nyitva, félkor már számolnák a kasszát, mert 6-kor már az ajtót zárják.
De szerintem senki sem szereti semmilyen munkakörben, ha munkaidő végezte előtti percekben még beállít egy birka és látszik, hogy nem fél perc alatt akar végezni.
Fene enné az ilyet!
41-es!
Abban nem értek egyet, hogy ha 6-ig van nyitva, akkor fél6-kor kasszát kell számolni. Akkor legyen nyitva fél6-ig. A nyitvatartás nekem egyértelműen azt jelenti, hogy addig lehet bent lenni. A vásárló nem tudhatja, hogy a dolgozóknak még mit kell csinálni zárás után. Számolni, rakodni, takarítani, stb. 6-kor már ki kell jönni, tehát 5:59-kor nem megyek be, 2-3 perccel zárás előtt csak akkor, ha tudom, hogy kell egy tej, aztán megyek is.
#42.
Na, akkor most már tudod, hogy hogyan működik.
43-as!
Igen, továbbra is a 6-ig nyitvatartás azt jelenti, hogy 18:00-kor kell kijönni.
Csakhogy egy minimálisan is intelligens vásárló tudja, hogy nem szívesen látják a boltban zárás előtt két perccel, miközben ott volt az egész napja, hogy egy nyamvadt doboz cigit megvegyen.
Főleg amelyik még hozzáteszi, hogy "csak nézelődnék" "Hát, nem is tudom"...És jön ezer kérdéssel, aztán nem vesz semmit és kisétál halál nyugalommal, mint aki jól végezte dolgát!
Az más, nézelődni nem zárás előtt kell.
Nem biztos, hogy ott volt az egész napja, lehet, hogy háromnegyed 6-ig dolgozott.
Én csak akkor megyek be zárás előtt néhány perccel, ha tényleg fontos és tudom, hogy 1-2 perc fizetéssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!