Mely tulajdonság idegesít titeket egy pénztárosban? Illetve minek örültök?
Csak hogy tudjak fejlődni.:)
Nyugodtan, amit gondolsz.
Vidéken a falra másztam attól amikor a családtagjaimról érdeklődtek, nincs mindenki tisztában azzal hogy kivel milyen viszonyt ápolok (vagy nem), nem azért megyek vásárolni hogy másokról pletykáljak, szóval az rohadt idegesítő amikor mennél a dolgodra és azt látod hogy azért nem halad a sor mert a kasszás a vevővel halál nyugodtan beszélget valamiről, már fizettek de a cuccot még nem pakolták el és emiatt áll a sor.
Nem szoktam felkapni a vizet ha kicsit lassabb, kezdő vagy elüt valamit és segítségre vár de ezzel a világból ki lehet kergetni.
Igazából nincs semmiféle elvárásom velük szemben, biztos rohadt unalmas lehet ezt hetente 40-50+ órában csinálni, én nem azért megyek hogy velük beszélgessek és én se lehetek mindenkinek szimpatikus, ha köszön visszaköszönök ha nem akkor lesz***m.
Szerencsére már itthon is terjednek az önkiszolgálók, ha tehetem ott fizetek.
Engem az, ha elvárja, hogy rögtön adjam a megfelelő összeget. Szeretek lassan számolni.
A másik, ha gyorsan kell elpakolnom a sok cuccot.
Engem az, ha elkezdi a másik ember cuccait az elpakoló részre (vagy mi az) tolni, amíg az előző vásárló nem pakolt el. Az valami rettenet!
Illetve engem is az zavar még, ha nem mutatják meg a terminált. Felém fordítani se kell, látom fejjel lefelé is, de van, ahol úgy se mutatja meg alapból.
Az engem nem zavar, ha nem köszön, nem "kedves", persze nagyon aranyosnak tartom, aki igen, csak nem hibáztatom azt, aki nem.
Én azt nem szeretem, amikor egyben a kezembe nyomja a visszajáró papírpénzt, aprót és blokkot. Azt szeretem, amikor az aprót a markomba adja, a papírt a két ujjammal elveszem, ezeket 1 másodperc alatt elteszem az előkészített pénztárcámba és a zsebembe, addigra kijön a blokk és külön odaadja.
Egyébként én szeretem ha mond valamit, ami nem függ össze a munkájával, vagy a vásárlással.
Ja azt kihagytam, hogy minek örülök.
Szeretem, ha mosolygós, és ha köszön. Persze tudom, hogy az ember néha fáradt, és nem annyira jókedvű.
- Amikor befejezi a mobilján az üzenetet, mielőtt kiszolgál. (én ha sorra kerülök és pont hívásba vagyok, megkérem az illetőt, hogy tartsa a vonalat, ennyi tisztelet hadd kapjak én is, főleg, amikor rohanok)
- Amikor kommentálja, hogy miket vásároltam (egy 18 év körüli kiscsaj pénztáros konkrétan hangosan vihogott, mert 20 darab zsömlét vettem)
- Amikor túl közvetlen (egy eladónő a kisboltból kiküldött engem, amikor a munkára vettem az aznapi kaját, hogy wcre kell mennie - amúgy csak a barátnőivel ment lógni, de mindegy, ha csak nem a híg fosás jön rá vagy hacsak nem oda akar pisálni, ne dobáljon ki engem a boltból.)
- Amikor betegesen rám akar sózni valamit, megnézek egy dolgot és rögtön kommentálja, hogy mi az (mondjuk a boltban, ahol a gyorsétterem után dolgoztam, nekem is ezt az ukászt adták ki és én is halálra idegesítettem az ott dolgozókat. A főnök jelenlétében direkt rámásztam az emberekre és elmenekültek.Utána lecsökkentette arra, hogy elég csak bent 1 vagy 2 alkalommal hozzászólni az emberekhez.)
- Amikor éreztetik velem, hogy húzzak el onnan, kb ezért utálok kisboltokba járni, mert 5 perc után dob is ki az eladó, amikor nézelődnék, válogatnék, a közértben persze 20 percet is eltölthetek, nem csoda, hogy oda szívesebben járok, aztán meg rakják ki a netre a kisboltosok, hogy miért nem akar senki se hozzájuk járni.
-bónusz; falun, amikor látja a pénztáros, hogy új vagyok. Múltkor egy üveg kis coláért beszaladtam a boltba egy faluban és kikérdezte az egész életemet, főleg, hogy ki vagyok és pontosan mit keresek ott. Én meg néztem, hogy egy cola vásárláshoz ennyi adatot elkérnek. :D
A fapofát pont leszarom, én is fapofával agy morcosan lennék ott annyi hülye vásárlóval. Sőt, a hülye kollégáim miatt gyorsétteremben én is olyan arccal dolgoztam, mint akinek a családját kiirtották. Ha az eladó nagyon flegma, mogorva, én mosolyogni szoktam rá, kedves maradok, akkor látszik rajta, hogy ez jól esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!