Mely tulajdonság idegesít titeket egy pénztárosban? Illetve minek örültök?
Csak hogy tudjak fejlődni.:)
Nyugodtan, amit gondolsz.
nekem is főleg dohányboltokban voltak problémáim, pedig csak ritkán megyek energiaitalért. pár hónapja a rendkívül intelligensnek tűnő 25 év körüli libuska kiakadt, mert 6 előtt próbáltam bemenni, és ő még kint cigizett még.
mivel szinte rögtön harangoztak utána, kb. 20 másodperccel lehettünk 6 előtt, de óriási sértésnek élte meg, és sűrű káromkodások közepette vonult be.
na, az ilyenek idiót.tákat ki nem állhatom, bár sztem dohányboltoknál felvételi követelmény lehet, hogy az eladó még az átlagnál is ostobább legyen.
a 22-es meg jól írja: sztem egy kasszás legyen udvarias. nem kell feltétlenül mosolyognia, de köszönjön, ne flegmázzon és legyen udvarias, kb úgy, mint egy átlag Lidl-ben vagy Aldiban.
Ha nyalja az ujját, beleköhög a kezébe.
Ha kommentálja, amit vettem.
Egyéni szoc probléma:
Ha minden nap ott vásárolok és minden nap próbálom őt emberszámba venni, de neki hasonló kísérlete nemhogy nincs, hanem le se ....
Villámgyorsan hozzámbassza a cuccokat, aztán már dobálja is közé az utánam jövőét.
Ha ismerőst lát, akkor bezzeg nem olyan sietős. Elkezd vele trécselni és elakad a sor.
Köhög, orrot fúj, aztán megfogdossa a cuccaim.
Egy ápolt, nem gusztustalan pénztárost szeretnék látni, aki nem bénázik, dumál ezer évig, de nem is dobálja versenyre az árukat. Csak szép kiegyensúlyozottan, figyelmesen. Mi mást várhatnék? Az hogy mogorva e vagy sem, nem számít, úgyis csak fizetek neki és kész, nem társalogni akarok vele.
Másrészt tudom, hogy szar munka, megértem, ha nem vigyorog boldogan.
"Aki szereti a munkáját"...
Próbáld ki ezt a munkát, majd azután döntsd el, lehet-e ezt szeretni!
A legtöbb munkahelyet nem szereretből töltik be. Emberekkel dolgozni meg kifejezetten idegesítő. Rengeteg a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!