Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely tulajdonság idegesít...

Mely tulajdonság idegesít titeket egy pénztárosban? Illetve minek örültök?

Figyelt kérdés

Csak hogy tudjak fejlődni.:)

Nyugodtan, amit gondolsz.

2021. aug. 3. 21:57
1 2 3 4 5
 31/46 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
Aminek örülök az kimaradt: ha az illető pénztáros nem mutatja jeleit annak hogy ostoba. A vevőre figyel, a munkájára figyel, hogy ne húzzon le 100szoros szorzóval egy kefirt és ha mégis hibázik, javítja még fizetés előtt. Nem siet annyira nagy sornál hogy kiessen a kezemből a visszajáró ha egyedül vásárolok, ill. nem úgy nyomja a kezembe hogy "húzzál már innen, mindjárt lejár a műszakom". Egy szóval szereti amit csinál, az embereket és a szolgálatot. Aki utálja az nemtörődöm, nem köszön "csak egy munka ez is" típus. Jó pénztáros foglalkozik magával is, de nem akkor amikor dolgozik, szünetben.
2021. aug. 10. 15:12
 32/46 anonim ***** válasza:
40%

nekem is főleg dohányboltokban voltak problémáim, pedig csak ritkán megyek energiaitalért. pár hónapja a rendkívül intelligensnek tűnő 25 év körüli libuska kiakadt, mert 6 előtt próbáltam bemenni, és ő még kint cigizett még.

mivel szinte rögtön harangoztak utána, kb. 20 másodperccel lehettünk 6 előtt, de óriási sértésnek élte meg, és sűrű káromkodások közepette vonult be.

na, az ilyenek idiót.tákat ki nem állhatom, bár sztem dohányboltoknál felvételi követelmény lehet, hogy az eladó még az átlagnál is ostobább legyen.

a 22-es meg jól írja: sztem egy kasszás legyen udvarias. nem kell feltétlenül mosolyognia, de köszönjön, ne flegmázzon és legyen udvarias, kb úgy, mint egy átlag Lidl-ben vagy Aldiban.

2021. szept. 1. 14:12
 33/46 anonim ***** válasza:
64%
Volt egyszer az egyik nagyobb szupermarketben egy pasi pénztáros, olyan 50-es lehetett, és MINDENBE beleszólt. Hogy rosszul csomagoltam be a zsemléket, hogy miért nem az akciós cuccot vettem, hogy rosszul pakolok be a szatyromba. Na ő nagyon zavart.
2021. szept. 1. 18:21
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megnevettetem a pénztárost. Egy jó pillanat ajándékba a sok sz*r közepette. 99%-ban bejön. Még csak különleges humorérzék se kell hozzá.
2021. szept. 10. 09:14
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis elröhögöd magad, ha valaki egy nagy doboz kotont vagy piros bugyit hoz hozzád. Én kvalsaan pakolgattam, mert nem ez volt a munkám, csak be kellett ugranum. olyankor szétrebbentek az emberek. Volt aki menekült tőlem, és volt aki kifejezetten hozzám jött.
2021. szept. 27. 11:39
 36/46 anonim ***** válasza:
70%

Ha nyalja az ujját, beleköhög a kezébe.

Ha kommentálja, amit vettem.

2021. szept. 27. 12:37
 37/46 anonim ***** válasza:

Egyéni szoc probléma:

Ha minden nap ott vásárolok és minden nap próbálom őt emberszámba venni, de neki hasonló kísérlete nemhogy nincs, hanem le se ....

2021. szept. 28. 20:53
 38/46 anonim ***** válasza:
89%
A pénztárosok nem idegesitenek, mert úgy vagyok vele, hogy szar feszített munka, ezért nincs különösebb elvárásom. A hülye vevő sokkal jobban idegesít, aki csak akkor kezdi el keresni a pénzt bankkártyát, miután mindent lehuzott a pénztáros. Bőven lett volna ideje előrre kikészíteni, és közben már el kezdeni a pakolást is. Olyan mintha nem tudná, hogy végén fizetni kell, meg elpakolni.
2021. nov. 5. 16:28
 39/46 anonim ***** válasza:

Villámgyorsan hozzámbassza a cuccokat, aztán már dobálja is közé az utánam jövőét.

Ha ismerőst lát, akkor bezzeg nem olyan sietős. Elkezd vele trécselni és elakad a sor.

Köhög, orrot fúj, aztán megfogdossa a cuccaim.

Egy ápolt, nem gusztustalan pénztárost szeretnék látni, aki nem bénázik, dumál ezer évig, de nem is dobálja versenyre az árukat. Csak szép kiegyensúlyozottan, figyelmesen. Mi mást várhatnék? Az hogy mogorva e vagy sem, nem számít, úgyis csak fizetek neki és kész, nem társalogni akarok vele.

Másrészt tudom, hogy szar munka, megértem, ha nem vigyorog boldogan.

2022. ápr. 2. 08:56
 40/46 anonim ***** válasza:

"Aki szereti a munkáját"...

Próbáld ki ezt a munkát, majd azután döntsd el, lehet-e ezt szeretni!

A legtöbb munkahelyet nem szereretből töltik be. Emberekkel dolgozni meg kifejezetten idegesítő. Rengeteg a hülye.

2022. ápr. 2. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!