Az igazinak elég lenne csak ennyi tulajdonságban megfelelni?
23/F
Mindenkivel nagyon jól kijövök és ha kell elszórakoztatom magam, szóval unatkozni se unatkozok szinte senkivel sem. Épp ez miatt gondolkoztam el azon, hogy vajon a párom milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ami számomra szimpatikus és nem biztos hogy egyszerre meglennének olyan nagyon sok lányban:
-imád ő is sportolni, kb minden második nap sportolunk valamit
-imád társasozni ugyan úgy mint én és ő is gyűjti őket, napi szinten legalább egyszer játszunk valamivel
-nem a párom tulajdonsága, de az anyósomat imádom, hihetetlenül jól kijövünk
-ő is és én is imádjuk a madarakat, főként a papagájokat (nekem van kettő is), meg ezen kívül hatalmas állatbarát ő is
-szeretne ő is 100%-ig biztosan külföldre költözni véglegesen (bár máshova mint én, de nekem so-so mindegy az ország)
-gyerekeket ő is ugyan olyan formában szereti mint én (hosszú lenne ezt megmagyarázni) és ő is a lehető legkésőbb szeretne, meg neki sincs az örökbefogadással problémája
-nem csinál mindenről 200 képet (ő is a pillanatot szereti élvezni) és nem aktív insta/snapchat/tiktok felhasználó
-mindent meglehet vele beszélni és nem szokott "nőiesen hisztizni" (sztereotíp dologra értem, ne értsétek félre)
Ezek a tulajdonságok elegek lennének? Mert ennyi olyat is feltudnék sorolni, amik zavarnak hogy hiányoznak. Pl
-sajnos máshogy tekintünk a világra, ami néha okoz feszültséget
-ő korán kelő én viszont éjjeli bagoly vagyok
-ő durván extrovertált én viszont valahol középen vagyok és néha zavar, hogy mindig a barátainkkal lógunk
-nyaralásnál mások az elképzeléseink, mást találunk szépnek és amit én szeretnék csinálni, azt ő biztosan nem
-könyv/film/sorozat ízlésünk ég és föld
-sexet másfél hetente kívánja, hiába nagyon jó, ő egyszerűen ilyen, viszont én heti kétszer kívánom általában
-rengeteg általános tudása hiányzik és így nem minden poénomat tudom mondogatni neki (a sokat beszélő éa vicceskedő típusú srác vagyok), meg nem szereti a gusztustalan vicceim
Szóval tudok negatívokat is felhozni, de ettől függetlenül elvagyunk egymással és nincsenek nagy veszekedések. Viszont így is ő lenne számomra az igazi? Vagy csak mivel könnyen barátkozom és jövök ki másokkal, ezért elvagyok vele is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!