Gyakorin miért ilyen gazdag mindenki?
Figyelt kérdés
Ilyeneket olvasni itt, hogy nettó 500k egy főre az az éhbér kategória, meg hogy valaki táppénzben többet kap. Ezek melyik megyében élnek, hol dolgoznak? Nagyon szeretném tudni. Meg azt is, hogyha mindenki ilyen jól él, akkor Mo miért nem számít gazdasági nagyhatalomnak...2021. aug. 3. 16:48
21/28 anonim válasza:
Azt majd én eldöntöm, hol akarok lakást venni, de köszönöm a remek tanácsot.
22/28 A kérdező kommentje:
Kinek mi. Én Bp-n, főleg a Pesti részen max akkor élnék, ha fizetnének nekem, jó sokat.
2021. aug. 3. 20:21
23/28 anonim válasza:
Azt kérdezed, hogy jön ki a matek? Azt mondod mind kamu ?
Nos rajtam kívül akad még pár kamionos aki szokott írni.
Nálunk a pénz úgy néz ki, hogy belföldön 3-500nettó, nemzetköziben 550-1.2m nettó (nyugi az 1.2m már külföldi speckóbb meló)
Vagy említsük bármelyik építős szakmát. Sajàt példámat írom, tetőjavítás ,másfél nap 1szaki+1segéd 200000ft
Na még mindíg hihetetlen ?
24/28 anonim válasza:
Háhá, én is kamionos leszek, már a c kategória megvan🤷♂️ Mivel kb fügője vagyok a gyakorinak, valószínűleg akkor is itt fogom osztani az eszet..
25/28 A kérdező kommentje:
Nem az hihetetlen, hogy ennyit keres valaki, hanem hogy rámondják, hogy ez az éhbér kategória.
A magyar átlag meg nagyon nem fél milla/hónap él.
2021. aug. 4. 04:25
26/28 anonim válasza:
Nem mindenki, csak aki azt írja. Ja, és közülük sem mindenki.
27/28 anonim válasza:
Nemtom nekem csak 25 centi. Az itt az átlag ugye.
28/28 anonim válasza:
Jaja, nekem csak 20....félbehajtva🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!