Ilyeneket olvasni itt, hogy nettó 500k egy főre az az éhbér kategória, meg hogy valaki táppénzben többet kap. Ezek melyik megyében élnek, hol dolgoznak? Nagyon szeretném tudni. Meg azt is, hogyha mindenki ilyen jól él, akkor Mo miért nem számít gazdasági nagyhatalomnak...
Mert a többség nem a valóságot írja itt. Mondani ugye bármit lehet, szóval ezeket kezeld azért fenntartással. Persze nem mind kamu, de egy része biztosan.
2021. aug. 3. 16:52
2/28 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyeneknek 100%-a kamu. Aki tényleg így él, az nem itt fogja anonim játszani az agyát.
2021. aug. 3. 16:56
3/28 anonim válasza:
Jaja, pont az előbb olvastam itt, hogy egy csajnak már annyi háza van hogy a nav-osok is vakarják a fejüket, de 4 éves olcsó telefonja van és őt csak a férje teszi boldoggá🤷♂️
2021. aug. 3. 17:01
4/28 anonim válasza:
Aki már ilyen szinten írja, hogy a nettó 500 semmi, az szerintem is kamu, de aki simán csak leírja, hogy nagyon jó körülmények között él (mindegy milyen megfogalmazásban, de a lényeg, hogy gazdag), az nem feltétlenül.
2021. aug. 3. 17:02
5/28 anonim válasza:
Mert a szegények nem dicsekednek.
Ha 10-ből 2-en leírják, hogy félmillát kapnak hetente, nem jelenti azt, hogy mind a 10-en annyit kapnak. Vagy szerinted igen? Meg persze egyáltalán nem 100%, hogy az a 2 is annyit keres, azzal, amit állít.
2021. aug. 3. 17:03
6/28 anonim válasza:
Ezek általában az unatkozó iskolások. Anyu és apu fizetését összeadják, megszorozzák a dátummal, és kb így jön ki. Suliidőben kicsit kevesebb az ilyen szájhős.
2021. aug. 3. 17:06
7/28 anonim válasza:
Adok neked egy őszinte választ:
Veszprém megyében élek, jelenleg nettó 180 ezret kapok, ezen felül semmit. Jelenleg otthon élek, próbálok minél több pénzt félre rakni, és az első adandó alkalommal váltani, mert ennyi pénzből ha nem itthon élnék a mamahotelban, akkor szinte napról napra élnék (Indokolatlanul drágák az albérletek a környéken).
2021. aug. 3. 17:09
8/28 anonim válasza:
Érdekes, én meg a siránkozókat olvasom folyton, hogy minimálbér alatt keresnek, meg ugye az alapítványi iskolás, aki 15éve ül a langyos sz.rban minimálbér-közeli bérért....
2021. aug. 3. 17:15
9/28 anonim válasza:
En is olvastam ilyet ezen az oldalon.
"20 eves vagyok napi 1 ora munkaval a havi fizetesem 7 szamjegyu es nem 1-essel kezdodik"
Megkerdeztem hogy hogyan tudott ilyen jo eletet teremnteni maganak
"Hat sokat tanultam meg sokat dolgoztam"
WAAF?
2021. aug. 3. 17:44
10/28 anonim válasza:
Nem csak gazdagok léteznek.
Nálunk például mindeni szegény.
Éppen csak, hogy megélnek a fizetésükből az inasok, a szobalányok, a szakácsok meg a sofőrök....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!