Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa,ha valaki nincs tisztáb...

Furcsa,ha valaki nincs tisztában legalább az alapvető jogokkal, dolgokkal politikával?

Figyelt kérdés

A csaj már 25 éves

Szep, rendes,tiszteletteljes

Főz, mos, takarít,dolgozik is

Rendes állása van.

De olyan buta szegény,

én nem is ertem,hogy lehet neki érettségje, meg szakmája meg angol alap nyelvvizsgaja

A helyet a következő volt

Tesa bemutatta a csajt mesélt magarol pár dolgot,az ugy rendben is van,valahogy szóba jött a politika,a leggázabb ennek a csajnak fogalma sincs arról,hogy működik Magyarország, mit csinál Orbán stb, választás lesz majd...

Napi hírekkel sincs tisztában.

Ő kb ennyit tudd a politikáról,hogy van szélső jobb, szélső bal oldal,de kik ők mit csinálnak azt nem tudja. Azt se tudja ki Mészáros Lőrinc, Soros György..

Kérdeztük,hogy azért nézi a tv követi a híreket,az volt a válasza,hogy nem, mert a média azt mutat amit akar és,hogy az RTL folyton kritizálja az Orbán kormányt,a TV2 meg istenit.. már 3 éve nem nézz tv.

Tovább folytatta a csaj,hogy de napi szinten hallja ezt az Lmbtq hülyeséget.

És utána olvasott és az a véleménye, hogy az egész törvényből kiragadtak egy szót és most megy a tiltakozás a semmin.

Lmbtq nem homofób törvény,csak a kisgyerekeknek van meghúzza egy határ,hogy az iskola nem reklámozzhat a tanár két meleg pár ha jól értette

Nincs benne semmi olyan,hogy nem szabad melegnek lenni.

Őszintén tényleg van ilyen ember a világon aki teljesen full politika mentes és nem érdekli a dolog?

2021. júl. 31. 05:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
Ez mind szép tőled, de a politika csak példa volt. Az említett csaj valószínűleg csak a bulvárban volt képben. Talán erős példa volt KJU, amikor OV neve sem mond neki sokat. Nem baj, ha valaki nem követi a politikai eseményeket, én sem mindet, csak érdekelje valami hasznos dolog legalább.
2021. júl. 31. 22:24
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

"csak érdekelje valami hasznos dolog legalább"

Most nem azért mondom, de olvastad a kérdező leírását?

Dolgozik, állása van, szakmája van, mesélt magáról dolgokat.

Ellenben a kérdező rögtön becsmérlő, lekicsinylő "már 25 éves" megjegyzéssel indít. Olyan szavakat használ mint "tesa". Nem úgy tűnik mintha ő lenne a legélesebb kés a fiókban.

2021. aug. 1. 00:08
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt is hozzátenném ha valakit a "tesa" bemutat egy csajnak akkor elég furcsa rögtön első beszélgetést politikával indítani és a másikra zúdítani a saját politikai nézetünket.

Elég nehéz kideríteni, hogy érdekli-e hasznos dolog ha rögtön egy offenzív és kényes, de alapvetően haszontalan témával indítunk.

2021. aug. 1. 00:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Így újra elolvasva valóban árnyaltabb a kép... De nem biztos, hogy a kérdező indított politikával. Az a gond, hogy sokan úgy mennek szavazni, hogy csak ködös elképzeléseik vannak, és Facebook-posztokra támaszkodnak. A kérdező szerintem sem egy zseni, még ha jobban ismeri is ezt a témát, valószínűleg "rendes állása" sincs.
2021. aug. 1. 08:15
 35/39 anonim ***** válasza:
51%
Folyt... Amúgy nem értem azokat az embereket, akik büszkék rá, hogy évek óta nem néznek tévét. Meg lehet válogatni a műsorokat. Egyes filmeket talán sosem töltene le, és mégis tetszene nekik, ki tudja.
2021. aug. 1. 08:22
 36/39 anonim ***** válasza:
töltenének le
2021. aug. 1. 08:23
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

“ Így újra elolvasva valóban árnyaltabb a kép... De nem biztos, hogy a kérdező indított politikával. ”

Ááááá nem, nem biztos, hogy a kerdezo inditott a politikaval, hogy is lehetne, el se tudom kerdezni 😀

2021. aug. 1. 08:58
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lány tisztában van az alapvető dolgokkal, legfeljebb nem a te szájad íze szerint gondolkodik.
2021. aug. 1. 11:30
 39/39 anonim ***** válasza:
Ez Mo.-n van? Mert, hisz a magyarok tudják a legjobban hangoztatni a jogaikat...
2021. aug. 1. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!