Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa,ha valaki nincs tisztáb...

Furcsa,ha valaki nincs tisztában legalább az alapvető jogokkal, dolgokkal politikával?

Figyelt kérdés

A csaj már 25 éves

Szep, rendes,tiszteletteljes

Főz, mos, takarít,dolgozik is

Rendes állása van.

De olyan buta szegény,

én nem is ertem,hogy lehet neki érettségje, meg szakmája meg angol alap nyelvvizsgaja

A helyet a következő volt

Tesa bemutatta a csajt mesélt magarol pár dolgot,az ugy rendben is van,valahogy szóba jött a politika,a leggázabb ennek a csajnak fogalma sincs arról,hogy működik Magyarország, mit csinál Orbán stb, választás lesz majd...

Napi hírekkel sincs tisztában.

Ő kb ennyit tudd a politikáról,hogy van szélső jobb, szélső bal oldal,de kik ők mit csinálnak azt nem tudja. Azt se tudja ki Mészáros Lőrinc, Soros György..

Kérdeztük,hogy azért nézi a tv követi a híreket,az volt a válasza,hogy nem, mert a média azt mutat amit akar és,hogy az RTL folyton kritizálja az Orbán kormányt,a TV2 meg istenit.. már 3 éve nem nézz tv.

Tovább folytatta a csaj,hogy de napi szinten hallja ezt az Lmbtq hülyeséget.

És utána olvasott és az a véleménye, hogy az egész törvényből kiragadtak egy szót és most megy a tiltakozás a semmin.

Lmbtq nem homofób törvény,csak a kisgyerekeknek van meghúzza egy határ,hogy az iskola nem reklámozzhat a tanár két meleg pár ha jól értette

Nincs benne semmi olyan,hogy nem szabad melegnek lenni.

Őszintén tényleg van ilyen ember a világon aki teljesen full politika mentes és nem érdekli a dolog?

2021. júl. 31. 05:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"viszont te nagyon idegesítő lehetsz az életben"

Nekem volt egy ilyen szobatársam még régen, rohadt idegesítő volt.

Felkelt első dolga az volt hogy nézte a hírportálokat meg a Hír TV-t és egész nap csak a politikáról beszélt. De tényleg semmi másról, csak politika.

Mintha attól bármit is haladna előre az élet, hogy ő a fene nagy tájékozottságával azonnal kifejti mindenről a maga véleményét. Meg is kaptam tőle, hogy "látom te nem nagyon szeretsz politizálni".

Hát nem, főleg nem ilyen elvakultakkal mint amilyen ő volt.

Egyszer feljött az anyja, együtt ebédeltek, hívtak engem is. Olyan politikai propagandát nyomtak le hogy komolyan elgondolkoztam, hogy felállok az asztaltól és nem hallgatom tovább.

Mellette a srác élete abból állt, hogy aludt, játszott, gépezett, nem tanult, épp csak bukdácsolt a tárgyakból. Az egészségtelen életmódtól később kórházba is került.

Sokkal többet ért volna, ha a politikára elcseszett időt magára fordítja.

2021. júl. 31. 11:30
 22/39 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen igazad van kérdező. Csak a politikai témákat emelted ki, de egyértelmű, hogy a csajnak fogalma sincs semmiről. Gondolom a legtöbb válaszolónak sem, akik még büszkék is arra, hogy nem követik az eseményeket, főleg tévén, ezért védik. Nekem jó ideje nincs barátnőm, de ilyen sötéttel nem járnék, bármilyen jól néz ki, házias, kedves, stb. Nem tudom, miről beszélgetnénk. Hogy mi volt a Barátok közt-ben? (tudom hogy vége) Szerintem ha a napi politika nem is, de egy átfogó kép a világ dolgairól, és ismertebb (nem celeb) embereiről hozzátartozik az általános műveltséghez. Mellesleg Magyarországon az első ingyenes e-mail-szolgáltatás Soros Györgyhöz kötődik (C3 alapítvány), úgy hívták, hogy Freemail. Később megvette a Telekom.
2021. júl. 31. 11:47
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
A világ legunalmasabb témája a politika kedves 22-es inkább legyek buta de unalmas ne 😃
2021. júl. 31. 15:53
 24/39 anonim ***** válasza:
29%
#23 Nem azt írtam, hogy politizálnék, de ha felmerül mondjuk Kim Jong Un neve, azért ne nézzen bambán, hogy az meg ki a ***
2021. júl. 31. 17:09
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nézzük fordítva, attól, hogy te tudod ki az a Kim Jong Un miben vagy előrébb? Miben vagy "okosabb"? Miben vagy több? Miben segíti ez az életedet?
2021. júl. 31. 17:22
 26/39 anonim ***** válasza:
36%
Ettől nyilván nem vagyok több, de ha valaki általában nincs képben, az azt jelenti, hogy hacsak nem pl. kómában volt, egyáltalán nem érdekli, mi történik a világban.
2021. júl. 31. 17:57
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor mi van ha nem érdekli?
2021. júl. 31. 18:40
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi, csak mások vagyunk. Engem sem érdekel minden.
2021. júl. 31. 19:55
 29/39 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki nincs képben az aktuál politikai (bulvár) hírekkel nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lenne képben a világgal.

Attól, hogy nem tudja ki az a Kin Jong Un még lehet, hogy ért a tőzsdéhez, pénzügyekhez, világpiaci dolgokhoz, vagy a szakmáján belül meg tud nevezni 10 olyan embert akikről te nem is hallottál, mégis fontos és nagy tudású emberek.

Míg mellette a Józsi a kocsmában hiába értesül első kézből a világpolitikai hírekről és hiába ejt meg hatalmas politikai vitákat az ivócimboráival, végső soron akkor is csak egy lecsúszott alkoholista hobó marad.

2021. júl. 31. 21:08
 30/39 anonim ***** válasza:

Amúgy én alapvetően nem politizálok, de ha például olyan dolog van amiért azt érzem ki kell állni akkor kiállok.

Voltam régebben diákság melletti békés tüntetéseken, nem törtem zúztam, nem üvöltöztem, ahogy a többség sem tette, mégis ott voltam és a jelenlétemmel is igyekeztem jelezni, hogy kiállok az adott célért.

Ezzel szemben egy csomó "politizáló" agyontájékozott nagyokos megmondó ember csak otthon maradt és onnan osztotta fröcsögve az észt névtelenül, a média által eltorzított híreket "feldolgozva" az internet mögé bújva.

Voltam olyan tüntetésen ahol több 10 ezres, de megkockáztatom, hogy közel 100 ezres nagyságrendű tömeg volt.

Ezt a kormánymédia úgy hozta le, hogy alig néhány ezren voltak meg csak lézengtek a tüntetők illetve direkt a balhés arcokat hozták előtérbe.

És akkor innentől ki lesz a buta és ki lesz a tájékozott?

Az aki alapvetően nem politizál, viszont jelen van, ha kell?

Vagy az aki politizál, de hamis hírekből tájékozva elősegíti a hülyeség terjedését?

2021. júl. 31. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!