Gyalogosok: ti hogy vagytok a biciklisekkel? Nem nagyon érdekelnek titeket vagy utáljátok őket? Miért?
Aki írta, hogy ez csak általánosítás:
Persze, hogy van pozitív kivétel, de, ha a pozitív kivétel 50-ből egy biciklis, akkor jogosan mondom, hogy nem vagyok mindért oda.
A gyalogosok is amúgy tudnak a gyalogosok agyára menni.
Van, hogy a lépcsőre ülnek le, beszélgetni, ha szólsz, hogy menjenek arrébb, akkor leszarnak, aztán lróbàlj fel- vagy lemenni, főleg kutyával.
Másrészt némelyik álmodozva megy keringőzve, hogy véletlenül se tudd kikerülni, amikor te gyorsabb tempóban mész.
Harmadrészt bandában mennek, te meg a kutyával próbálj átfurakodni köztük.
Ott vannak a kutyáktól félők, akik megállnak előtted és elkezdenek műsorozni, amikor kb 2 méterre vagy tőlük.
Múltkor a kutyát vittem volna a trolihoz és egy kamasz ment előttünk vagy 3 méterre, aztán egyszerre csak úgy megfordult, megállt és elkezdett sikoltozni, közben mi meg nem tudtunk miatta menni előre, kikerülni csak az úttesten kerülhettünk volna és nem akartam lekésni a trolit.
Odaszóltam neki, hogy induljon már el. Nagyon megsértődött. De hogy az hogy áll egy helyben méterekre tőlünk, a kutya meg csendben volt mellettem és nem is érdekelte őt a fiú nem nagyon adott neki okot, hogy akadályozzon minket a hazajutásban.
Ja meg a kedvencem, hogy 1-2 ember képes magának lefoglalni egy sétányt, kb úgy kerülöd ki, hogy a fák közés kell bemenned.
Sokszor látom, hogy a szülők nem figyelnek a gyerekre, aki a biciklisávban táncol, ha elüti a biciklis akkor meg a szülő ordít a biciklissel. Pont pár hete láttam ilyen videót Youtubeon, francia nő gyerekét ütötte el a bicajos, a videón annyi van, hogy a gyerek sír és a nő franciául ordít a biciklissel, hogy hogy tehette ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!