Mit képzel magáról egy fiatal nő hogy oda jön hozzám miután le parkoltam hogy öreg anyám jobban parkol ezt hogy képzeli?
29
Köszi,hogy szóltál,tényleg kifelejtettem.
30
Ok,kiverjük mi külön is,de kifejtenéd bővebben? Érveket nem igazán írtál.
Kérdező, milyen érvekre gondolsz?
Az idézett mondat konkrétan azt sugallja, hogy csak azért, mert te férfi vagy ő meg nő, te alapból jobban vezetsz, neki pedig nem szabadna venni a bátorságot, hogy egyáltalán szóvá tegye a bénaságod. Vagy mégis mire gondoltál így utólag kimagyarázva?
Utolsó,én nem a fő kérdés kiírója vagyok,nem tudom feltűnt-e?
Tehát nem én írtam az alábbi mondatot"Amúgy is férfi vagyok miért hiszi hogy jobban tud vezetni?" úgyhogy erre ne hivatkozz.
Mondjuk ezek után nem tudom milyen érveket várhatnék tőled...
#33: Nem tudom miért néztem be, tényleg nem a kérdező volt #31.
De akkor újra, milyen érvekre lennél kíváncsi?
Mondjuk olyanokra,hogy miért verjük ki egymásnak,ha kiverhetjük külön is?
Na,szóval szerinted mi az,ami nem helytálló abban amit írtam(28-as)és miért?
#35: Az egyetemleges nőgyűlölet és a b/szatlan pitsára degradálása a nőknek.
Remélem nem kell tagmondatonként is elemezni a továbbiakban
Lehet,hogy más férfi nem így reagálta volna le,nem tudom.
De itt sokkal inkább az a kérdés,hogy miért ment oda a nő kéretlenül kritikát mondani? Ez provokálás,bunkóság,te is tudod.
Szerinted,ha én odamegyek egy parkoló nőhöz,és megkérdezem van-e jogsija,amire ő felhúzza magát,lenyugtathatom azzal,hogy csak önbizalomhiánya van?
"#35: Az egyetemleges nőgyűlölet és a b/szatlan pitsára degradálása a nőknek."
Ha azt írom,hogy az ilyen nők szimplán frusztrált kötekedők,vagy idióta bunkók,akkor így már nem vagyok nőgyűlölő ugye? Mert akkor bocsánatot kérek,és visszavonom a bszatlanságra vonatkozó mondatomat.Vagy te mit mondanál mást,lehet,hogy tényleg így akart ismerkedni?:)
Egyébként ha férfi ment volna oda hozzá,arra is ugyanezt mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!