Mit képzel magáról egy fiatal nő hogy oda jön hozzám
miután le parkoltam hogy öreg anyám jobban parkol ezt
hogy képzeli?
Figyelt kérdés
Szóval le parkoltam egész pontosan szolnok Szapáry úton. Erre mögöttem lévő autóból oda jön egy fiatal nő ezzel. Meg hogy van e jogsim? Úgy fel húzott mondtam neki van de te nem vagy senki hogy neked mutassam meg. Most szereztem amúgy de semmi köze hozzá. Egyébként jó a parkolás szerintem. Még is mit képzel magáról az ilyen? Amúgy is férfi vagyok miért hiszi hogy jobban tud vezetni? Lehet hogy ez egy rejtett ismerkedési próbálkozás lett volna?? Mondtam neki a magamet erre csak nevet és.mondja a hülyeséget. Tetszem.neki esetleg vagy mi van?
Kezeld diplomatikusan, elmondod neki, hogy igen ott egy centire félre ment, de ha szeretnél odaadom a kulcsot és beülök melléd mutasd meg, hogy hogyan kell. Nyugi úgysem ült volna be, már csak azért sem, mert idegen autóval valószínűleg elbaszta volna, és ő javította volna ki, hogy hát annyira nem is rossz parkolás.
2021. júl. 24. 11:11
22/41 A kérdező kommentje:
Nyugodt vagyok ez csak egy kérdés.
2021. júl. 24. 11:11
23/41 anonim válasza:
Ott kezdodne, hogy a tortenet szempontjabol mindegy, hogy him- vagy nonemu, es mennyi idos.
2021. júl. 24. 13:25
24/41 anonim válasza:
A kérdezõnek nyilván viszket a kukija hogy ilyeneket fantáziál😂
2021. júl. 24. 13:51
25/41 anonim válasza:
Valami eszméletlen béna lehetsz, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy odamenjen és szóljon érte
2021. júl. 24. 16:14
26/41 anonim válasza:
Ismerkedni akar.
2021. júl. 24. 18:54
27/41 anonim válasza:
25.-sel ertek egyet.
Ha annyira bena lennek, hogy valaki nem csak megnezi es a fejet ingatja, hanem meg ki is szall megkerdezni, hogy ez mi volt, akkor szerintem boven ott az ideje elgondolkodnom, hogy valami igencsak erdekeset muvelhettem. Az ember tanulja meg belatni a sajat hibait.
2021. júl. 24. 21:00
28/41 anonim válasza:
Az ilyennek problémája van a férfiakkal,és szereti megalázni őket.
Lehet egy klasszikus b..szatlanság szindróma is,vagy elnyomja a férje,barátja(esetleg pont a vezetésben)idegen férfiak beszóltak neki,megalázták...
Engedd el,a lényeg,hogy ott helyben nem voltál bamba és megvédted magad.
40/F
2021. júl. 24. 21:03
29/41 anonim válasza:
28. Az egyedülálló lemaradt😁
2021. júl. 24. 21:36
30/41 anonim válasza:
#28: erre a demagóg dumára csak egy dolgot reagálnék, a kérdezőt idézve: "Amúgy is férfi vagyok miért hiszi hogy jobban tud vezetni?"
Férfiként mondom, jobban jártok, ha kiveritek egymásnak inkább nőzés helyett, de semmi b/zulás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!