Rám akadt egy nagyon fiatal csajszi mit kéne csinálnom?
Egy kis városban élünk eddig látásból ismertem csak,de tegnap elkezdett követni instán,minden képemet likeolja stb. őszintén megmondom hogy nekem is tetszik ez a lány és ezért vagyok problémába,mert legszívesebben én is akarnék tőle valamit.
De még csak 15 éves ha jól tudom én meg 28,ebből lehetne bármi baj?
Vagy inkább szóljak a szüleinek ha "eldurvul a helyzet"?Az anyját ismerem egy oltári nagy k..va,szóval nem tudom mit szólna ehhez az egészhez.
Mi lenne ilyenkor a helyes?
Kerülni, tiltani.
15 éves csajok testileg már rendben vannak de agyilag nagyon nem, csak a bajod lehet belőle.
Komoly kapcsolatot se akarj tőle, most kezd el élni, bulizni, fiúzni szóval csak a gond lesz vele, te meg nem akarsz 30 éves fejjel tinidiszkóba járni és összeszedni minden hétvégén takony részegen.
Ne...
Mindenképpen beszéld ezt meg vele. Ő még csak most kamaszodik, kiskorú.
Hogy ne durvuljon el a szitu mondd el neki, hogy te mit tartasz helyesnek ebben a helyzetben.A kommunikáció nagyon fontos ilyenkor.
#8 Remek példa, ilyen zsákfaluban szokás ez ahova a távolsági busz hétköznap is 2x jár, a környéken meg nincs semmilyen más "lehetőség".
Egy 28 éves felnőtt férfi ne akarjon már összejönni egy 15 éves lánnyal mert GYEREK.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!