Fiatal lányok miért csinálnak mindenáron jogosítványt ha a párjuk úgy is vezet autót meg általában ért hozzá?
Mert mondjuk nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni? Mi van, ha a pasi nem ér rá? Akkor ne menjen sehová? Vagy mondjuk több napra menne rokonokhoz és a párja nem tudna levinni akkor ne is menjen?
Nő vagyok, szóval a férfi részét nem látom, de szerintem a pasinak is egy idő után zavaró lehet a sofőr szerep. Itt nyílván nem arra gondolok amikor közös programjuk van.
Ismerősöm feleségének nincs jogsija (nem is akar), a munkahelyétől 30 km-re laknak, a buszközlekedés meg katasztrofális, nem érne be időben a melóba. Az asszonynak reggel 6-kor kell kezdeni, így a férje minden nap, hétvégén is hajnalban kel, hogy bevigye dolgozni, és már nagyon elege van.
Mielőtt megkérdeznéd, a nő kórházban dolgozik, azért van hétvégére is beosztva, a férje viszont amúgy 8-ra menne melózni.
5 Akkor meg van a válasz a kérdésedre. :)
"Ha én nő lennék én nem csinàlnék amúgy jogosítványt. Inkább vitetném magam. Komolyan mondom."
"Biztos nem vinném en reggel hatra dolgozni ő nagyságát."
Azért tettem le a jogosítványt, mert a vezetés egy hasznos képesség. Nem lehet arra támaszkodni az élet semmilyen területén, hogy más majd megoldja helyettem, ez nevetséges.
Eleve aki szingli, azt nem viszi a párja, ahogyan azt sem, akinek a párja nem tud vezetni - sehol se láttam, hogy a férfiaktól alapelvárás lenne, akit ismerek, az mind maga miatt csinálta meg.
Másrészt bármikor történhet bármi, ami miatt jól jön, hogy tudok vezetni. Például ha a párommal vagyok kettesben és rosszul lesz, akkor autóval be tudom vinni a sürgősségire. Ha nincs jogosítványom, akkor ott fogok állni egy autóval és egy vezetni éppen nem képes sofőrre várva a mentőket, holott lehet, gyorsabban ellátáshoz juttathatnám, ha én vinném be.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!