Fiatal lányok miért csinálnak mindenáron jogosítványt ha a párjuk úgy is vezet autót meg általában ért hozzá?
Na pont az ilyen exem miatt kell 46 évesen most letennem a jogsit.Teljesen lekorlátozott. Szerinte hülye vagyok hozzá.Teljesen elvette az önbizalmamat.
De sikerült megszabadulnom tőle igaz 20 év után. De most én jövök! Bebizonyítom elsősorban magamnak és annak a hígagyú hímsovinisztának , hogy érek én annyit mint más! Sőt,többet is! Igazából az sem érdekel hogy mit gondol. De megmutatom magamnak , hogy ennyi idősen is képes vagyok rá!
Sajnálom előre azt a lányt,aki téged választ!
Életem álma volt a jogosítvány, én nem fogok kiszolgáltatott helyzetbe kerülni egy pasi által sem. Nem fog nekem kegyet gyakorolni senki, hogy elvisz ide oda, meg rám kiabàlni, hogy elvitt! Ennyit erről. Hányok az összes olyantól aki veri a nyàlàt, hogy jaj jogsim van, jaj kocsim van, és azt hiszi másnak nincs, más nem képes rá, egy nő vezetni sem tud, stb. Rendesen rosszul vagyok az ilyentől, minden exem ilyen volt! Na ebből lett elegem, jövő hónapban már kocsit fogok venni, és senki nem fog nekem pofázni, hogy "elviszlek, tízezer forint 10 km" meg egyebek, húzzon az ilyen melegebb éghajlatra!
Mellékesen egyébként a szakmáimhoz is kell jogsi, vagyonőr vagyok főállásban, mellékàllàsban építőiparban tervezek dolgozni, és hétvégente autószerelő iskolába járok. Mindenhol előírás a jogosítvány. A jövőben ki akarom próbálni a kaminozàst is. Most ismerkedek egy pasival, van jogsija, de retteg vezetni, azt mondta kocsit sem akar venni, ha oda kerül a sor örülne, ha én vezetnék mindig. Imádom ezt a hozzáàllàst, szívesebben vezetek én! Nem kell engem fuvarozni, megoldom egyedül is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!