Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan küzdhetném le a vezetés...

Hogyan küzdhetném le a vezetés elleni félelmemet?

Figyelt kérdés
Kellene jogsi, mert menő, és könnyebben eljuthatnék távoli helyekre, ha valaha akarnék. De akkora felelősség... Folyton azon paráznék, hogy rosszat csinálok és megbüntetnek. Tanulni is gyűlölök, de a félelmem erősebb bennem.

2021. máj. 2. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Menő... Nagyon!
2021. máj. 2. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Tanulni gyűlölsz,semmi mást nem csinálsz csak rágod a körmöd.

Szerinted ilyen sofőrökből kéne állnia a sofőrállománynak?

Lenne is baj ígyis elég van kocsisok körében...

Erre rá akarsz tenni egy lapáttal?Miért nem azon gondolkodsz,hogy hogyan oldhatnád meg és miért képzelődsz azon,hogy mi van ha valami nem lesz jó?

Csak szólok,hogy ha nem tudod hogy mit csinálsz akkor baj lesz...

Ha nem ÉRTED,hogy mit csinálsz akkor ott nagyon nagy gáz lesz...

Amíg így gondolkozol eszedbe ne jusson más faxával verni a csallánt,és karambolozni vagy bármi.

Ahhoz hogy vezess,és hogy egyáltalán legyél valaki ilyen mentalitás nem megfelelő. Üdv az életben,van felelősség!

Ha nem akarsz megtanulni autót vezetni,akkor hogy az Istenbe akarsz vezetni?Te sem vagy 100-as.

2021. máj. 2. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
ilyen hozzáállással, inkább sehogy.
2021. máj. 2. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Én azt mondom (jelenleg, 21 évesen, 7 hónapos jogsival), ne hallgass senkire, ne érdekeljen senki negatív véleménye. Meglehet csinálni, nem nagy dolog. Én négyszer, igen NÉGYSZER buktam. Minimum 600 ezer, igen 600 EZER forintomba került az egész jogsis téma. SZerintem olyan 70-80 óra vezetés kellett, de ötödjére átengedtek, kegyelem átmenetellel, ott is olyan rosszul vezettem, hogy azt hitték mindenkit megölök ha magamtól kimegyek vezetni. És most jön az a rész, ami egy csoda volt számomra. AHogy meglett a kocsim kb 1 hónapra rá, egyszerűen ment. Ment a vezetés minden hibázások nélkül. Míg vizsgán olyan volta, mintha soha nem ültem volna kocsiba, most úgy vezetek, mint egy teljesen átlagos felnőtt, akinek évek óta megvan a jogsi. Nem stresszelek, mint amikor T-s voltam, nincs mellettem az idegesítő oktató. Egyszerűen élvezem a vezetést és szeretem csinálni.

Nekem is pont ilyen mentalitásom volt, mint neked. Pontosan ugyan ilyen. Féltem, rettegtem de menőnek tarottam. Mindenki, MINDENKI óva intett, ismerősök, család, közösségi média minden tagja, itt gyk-n is 99%-a az embereknek. Mindenki mondta, ha kimegyek az utakra, megölök mindenkit is, karambol lesz nagyon hamar. Na, közelében sem vagyok ennek. Ennyit erről.

2021. máj. 2. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

a jogsi menő, tanulni gyűlölök, parázok

Én azt tanácsolom, hogy komolyodj meg egy kicsit, utána vágj bele nyugodtan a jogsiba. Hidd el, ezzel mindenki jobban jár.

2021. máj. 2. 18:20
 6/11 A kérdező kommentje:

4: Köszi, hogy leírtad ezt :) Örülök, hogy mostmár jól megy.

5: Szóval, ha az ember utál valamit, akkor nem komoly? Akkor te bizonyára mindent szeretsz :)

2021. máj. 2. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de ilyen hozzáállással csak negatív tapasztalatod lesz a kresz tanulással + vezetéssel így csak rossz élményeid lesznek belőle...
2021. máj. 2. 18:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Ilyen vagyok. Mindig ilyen voltam, ez nem fog változni.
2021. máj. 2. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Akkor miért akarsz bármilyen félelmet leküzdeni?

Hiszen te már csak ilyen vagy, nem?

2021. máj. 2. 19:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Az érzéseket le lehet, de az alapvető jellemet nem.
2021. máj. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!