Aki úgy határozott, hogy nem teszi a jogosítványt..mi áll a döntés hátterében?
Örülök, ha egy dologra rendesen tudok figyelni, nem akarom senki testi épségét veszélyeztetni
(plussz nagyon rosszul látok, a szemüveget pedig gyűlölöm, így nem hordom (amúgy azzal sem sokkal jobb), a k.lencsét meg nem bírja a szemem)
Köszi az eddigi válaszokat.
Elsősorban én is egy nagyon rossz oktató miatt utáltam meg, ráadásul nem tudok egyszerre annyi dologra figyelni, és nem akarok kockáztatni egy vagy több balesetet.
Nekem is megteszi a tömegközlekedés, bicikli meg a 2 lábam...
Budapesten élek, olyan helyen ahonnan nagyon jó a közlekedés, semmi érv nem szól az autó mellett ami számomra fontos.
Egyedűl arra használnék autót, hogy leutazzak vidékre rokonokhoz, bár oda meg a vonat közlekedés tökéletes.
Szóval minek is jogsi?
Amúgy én sose értettem, hogy miért kaphat BÁRKI jogsit. Ha olyan képességekhez lenne kötve a jogsi szerzés, hogy mondjuk 10 emberből 1 tud szerezni, nem lennének balesetek, nem halna meg senki, mert eleve kevés autós lenne, ők pedíg tényleg tudnának is vezetni.
Népünk tagjai teli vannak erőszakos bunkókkal, akiknél, ha valaki hibázik, nem úgy halad, ahogyan azt őkelme elvárná, egyből balhézik, verekszik, stb.
Na ilyen pankráció nekem nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!