Pasinak kocsija nincs, de milliós fényképezőgépe van?
Már 41 a csávó, de buszozik, sosem volt autója, jogsija sem !!! Miközben a fényképezőgépei meg drónjai elmondása szerint 3 millióba kerültek.
Ja de azok főleg hobbira vannak, azt mondta csak néha csinál pár fotózást pénzért.
pffff :D
Ennek így mi értelme??????
Nekem is van több százezres gépem és csak magamnak fotózok nem pénzért.
Ezt jelenti a hobbi, szereti ezt csinálni.
Autót meg nem szeret mindenki vezetni ami jó is, mert rengetegen alkalmatlan sofőrök. Nem mindenkinek való.
Nem is értem hova ez a nagy felháborodás semmi gond nincs vele.
Megszállott lehet.Azzal szerintem semmi gond nincs, hogy nem autóval közlekedik.
A jogsi sem minden
Az a pár fotózás nem hoz annyit, hogy megéljen belőle, szerintem.
Van valamilyen munkája, gondolom.
Inkabb a kerdesnek mi ertelme? Mi ez az auto fixacio? Egyebkent taxit is tud rendelni, meg valaki is elviheti.
Egyebkent, tudod, vannak meg olyan varosok a vilagon, ahol hires emberek, politikusok metroznak.
A bringám annyiba kerül mint egy jobb használt autó. Van jogsim. Csak kocsit felesleges tartanom, majd ha kelleni fog veszek, bringázni meg szeretek, egyik kedvenc hobbim épiteni is és tekerni is.
Ez is "ppppffff" kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!