Emberek. Mi miért tudunk jobban fotózni, videózni, mint a nők?
Sok nőnek megnéztem az alkotásait, és én számomra nem tetszenek, amiket művelnek. Én eddig ha egy nőnek a videóját, fotóját láttam, az számomra nem mesteri munka, csak egy fénykép, videó, amiben csak mozgatja a képet, amiből nem nagyon lehet látni valamit. Miért van az, hogy a férfiak jobban tudják használni a fényképezőt, videokamerát, mobilt a kamerázás miatt? Én is közéjük tartozom.
Kort is írjatok.
16/F
Mert a nők mindenben rosszabbak mintva férfiak.
A nőket isten teremtette a férfiak szórakoztatására!
Remélem tudtam segiteni! :)
Jó, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy jó fotót, videót nagyon kevesen tudnak csinálni. De valahol észrevettem én is hogy sok lánynak zéró érzéke ehhez, csak kattintgat össze vissza :D
Egyszer ismerőssel, meg csajával voltunk, és csináltam róluk tök jó képeket, a csaj meg kettőnkről egy értelmes képet nem tudott összehozni :D
Merész azért ezt így tényként kijelenteni, maximum neked ez a megfigyelésed, nem? Az én ismeretségi körömben több profi fotós lány is van, akik piszok jó képeket készítenek. De még az amatőrök közül is sokan bánnak jól a fényképezőgéppel.
Én nem vagyok profi, de szeretek fényképezni, és általában jó képeket csinálok, de ha a páromat megkérem, hogy készítsen már egy olyan képet, amin én is rajta vagyok, ne mindig csak én fényképezzek, akkor az többnyire pocsék szokott lenni, mondjuk 20-ból talán ha 1 olyan, amire azt mondom, hogy másoknak is megmutatnám :) De ettől még nem mondanám, hogy a nők jobban fotóznak, mint a férfiak, csak hát ezt tapasztalom. Kétlem, hogy lenne erről statisztika amúgy, pláne, hogy ennek megítélése elég szubjektív dolog.
Kérdező: mutass kérlek pár képet ami szerinted mesteri munka és férfi készítette.
Egyébként hülyeségeket beszélsz, profi fotósként azt látom, hogy a lányok legalább annyira megállják a helyüket ebben a témakörben mint a fiúk, sőt olyan cinematográfust is ismerek, aki alázza a fiúkat. Hibás a megfigyelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!