Mit tehetnék, hogy ne az legyen az emberek, egyik első kérdése, hogy "mindig ilyen keveset beszélsz"?
Velem is volt ilyen probléma... (igazából csak a megfelelő emberrel tudsz sokat beszélgetni ,ha jól kiismerted)!
Szimplán csak nem találod meg a közös TÉMÁT az emberekkel!
Vedd lazára a dolgot és kapcsolódj be a beszélgetésbe ,vagy amikor csend alakul ki rögtön kezdj bele egy témába (akármi legyen is az ,csak ne az időjárás legyen az) :D
sz@rd le őket, ne akarj megfelelni másnak. Ha nincs mondandód, akkor ne beszélj.
Tudod, 1ik füleden be, a másikon meg ki.
Engem is ezzel bszogattak a tanulmányaim alatt, meg a súlyommal (szerintük kevés, szerintem normális)
Megtanultam lesz@rni, nekem így jó és pont!
Azért a társalgás teljesen más mint pl. a kinézet!!
a kinézeteddel ne törődj ,de ha nem tudsz társalogni semelyik "csoport" nem fog befogadni (mivel egy idő után tök feleslegessé válsz ,hisz veled csak eggyel többen vannak ,ha nem tudsz bekapcsolódni a beszélgetésbe)!
Az ilyen embereket szokták egy idő után "kiközösíteni"! (unalmas embereknek hívják az ilyen embereket)!
A mai emberekből kifogyott az alapvető társalgási szint!
Ezt nagyon fontos helyén tartani (érdeklődni a másik iránt, csak egy jót beszélgetni vele)!
Ha nem beszélgetsz senkivel a bajodat sem tudod megosztani mással!
FONTOS A TÁRSALGÁS (az ember társasági lény)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!