Pasinak kocsija nincs, de milliós fényképezőgépe van?
Már 41 a csávó, de buszozik, sosem volt autója, jogsija sem !!! Miközben a fényképezőgépei meg drónjai elmondása szerint 3 millióba kerültek.
Ja de azok főleg hobbira vannak, azt mondta csak néha csinál pár fotózást pénzért.
pffff :D
Ennek így mi értelme??????
A fotózás drága hobbi, de jó hobbi. Én használtan vettem 50 ezerért tükörreflexes fényképezőgépet, ami eredetileg 100.000Ft körül volt (kifutott modell), + vettem két objektívet még utána + a memóriakártyák
Ha tehetném, én is megvenném a drágábbat, de tanulógépnek ez is jó.
Gyerekkorom óta szeretek fotózni, félmilliót már valószínűleg én is ráköltöttem. Az első zsempénzből vásárolt gépem még filmes volt, akkor még az előhívást is fizetni kellett.
“ Kérdező, gondolom hölgy vagy. Elárulnád, mennyi táskád/cipőd/ruhád van?”
Szerintem meg pont hogy ferfi a kerdezo... gondolom van egy 20 eves suzukija, es azt hiszi, hogy o emiatt tobbet er, hiszen a kocsi, az kocsi..🤣
Kedves kerdezo en havi 3 milliot keresek, megsincs se kocsim, se jogsim. Miert? Mert folyamatosan utazok, es akarhogy is merlegelnem nem erne meg autot vennem, hogy arra a par hetre hasznaljam, amig otthon vagyok. Amugy meg a munkaltatom altal szerzodtetett sofor visz munkara. Es?!
Folyt 18...
Az autó egy használati tárgy. Kb mint a lakás,a tűzhely..stb.
A hobbynak semmi haszna.
Vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!