Fiatal lányok miért csinálnak mindenáron jogosítványt ha a párjuk úgy is vezet autót meg általában ért hozzá?
Nincs párom.
Mi van, ha mások innának én meg nem?
Szeretek vezetni.
Jó, hogy nem kell kuncsorogni
Az teszi a zenét, aki vezet
Az állítja a fűtést/hűtést, aki vezet
Az a főnök (pl az dönti el ki hova ül, ki navigál stb) aki vezet
Volt lehetőségem megcsinálni, még jó, hogy éltem vele.
Hasznos tudást amúgy is.
20/L
És ha vízvezetéket szerelni nem tudsz akkor ne is hasznàlj folyóvizet?
- Honnan veszed hogy a nök nem értenek az autókhoz? Ugyan autószerelő nem vagyok, de kereket cserélni, bikàzni stb.. én is tudok. Amúgy meg adódik böven olyan helyzet hogy még ha profi is lennék sem lehetne helyben mit kezdeni az autóval.
- A függetlenség mind a sajàt mind a pàrom szempontjàból nagyon fontos.
- Így ihat a pàrom buliban
- Vezetni jó, ràadàsul segít az agy frissentartàsàban
- Nem vagyok tömegközlekedéshez kötve, egyedül is tudok menni nagybevàsàrolni
-Mégegyszer: vezetni jó
Szerintem te elnyomó típus lehetsz, szereted ha valaki töled függ. Pedig a nök nem életképtelenebbek a férfiaknàl..
Ne haragudj, de hány éves vagy, hogy nálad ez a téma kimerül abban, hogy Józsi elviszi Zsuzsit néha ide-oda autókázni ha ráér és Zsuzsinak nem lehet ezen túl szüksége/ igénye kocsira?
Kereskedő vagyok egy multinál, fel se vettek volna ha nincs jogsim, mert van hogy napi 300-400km-t vezetek az ügyfelek között mire mindenkit lelátogatok.
Lehet,hogy presztízskérdés-csakhogy valami menő szót írjak. :):)
Lehet vele menőzni
Büszkeséget ad az önbizalmának
Vagy akkor még láthatáron se volt párjuk,amikor csinálták
Ez a kérdés szexista. Jelentem!!
Mégis miből gondolod, hogy egy nőnek nem kell vezetnie?? Mi a franc bajod van? Mindenkinek kell jogsi, ez elvárás ma, legfőképp a munkahelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!