Előző vagyok, lemaradt a végéről:
Összességében szerintem a kitűnő tanulók között lesznek a legokosabbak, de nem minden helyzetben túlszárnyalhatatlanok egy közepes tanuló által például.
Nem. Én úgy vettem észre ők butábbak de vannak barátjai és családja, életje rendbe van átlagosan.
A legokosabbak mindig a legcsöndesebbek, depressziósak, akiknek nincs barátjuk, akik ilyen 4es 3as tanulók de mivel nem érdekli a suli őt így leszarja. Nem magamból indulok ki csak van pár példa erre és velük elbeszélgetni mindig jó és átlátom hogy milyen komolyan, kreatívan gondolkoznak
Szorgalom, megfelelő családi háttér, idő, stb. Függvénye. Én jóeszű voltam mindig, de középsuli a 2. -tól bulizni jártam, mert a szüleim váltak, menekültem otthonról, nagyon rossz tanuló lettem pillanatok alatt. Érettségire 2 hét alatt osszekaptam magam, jó sikerült, a tanárok a bízi átadásakor szóbeli dicséretben részesítettek és az egész bankett rólam szólt, mert nem értették, mi történt, dicsértek, már a végén kellemetlen is volt. Semmi különös nem történt, leültem tanulni. Aztán később egyetemre mentem, ott meg éltanuló voltam végig, mondhatni eminens.
Szóval szerintem kell egy színt, de a többi szorgalom, kitartás.
A zsenik más kérdés, mit hogy csinálnak.
Nem. Én vagy 7 osztályba jártam, és a legjobb tanulók mindig buta szarok voltak, vagy éppen simán átlagosan buták.
Én mindig közép mezőnyben voltam, aztán mensa teszten még is max eredményt értem el. Mondjuk a matek fizika mindig ötös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!