Más is érzi úgy, hogy a koronavírus óta beszűkültek az emberi kapcsolatai?
Figyelt kérdés
Értelemszerűen a korlátozasok alatt nem nagyon tudtak találkozni az emberek, de én úgy érzem, hogy ez azóta sem változott. Más is érzi így? Vajon örökre elhidegültek egymástól at emberek?2021. júl. 13. 23:06
1/14 anonim válasza:
Én alapból intro vagyok, de totál érzem ez az eltávolodást a másiktól. A munkahelyemen, a munkatársaimtól pl. távol vagyok mindenféle tekintetben.
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, eddig sem voltak nagyon.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
1es neked is home office van?
2021. júl. 13. 23:41
4/14 anonim válasza:
Nálam nincs változás. Se jobb, se rosszabb nem lett. Legjobb cimborám adta át a koronát is.
5/14 anonim válasza:
#4 - Igaz barátokra mindig és mindenben lehet számítani.
6/14 anonim válasza:
Én is valahogy így érzek. Tavaly márciuaban, még a nagy korlátozások elején úgyahogy tartottam is a kapcsolatot másokkal, de egyre kevesebbet beszéltünk, a találkák meg ugye nem nagyon jöhettek szóba, úgyhogy szépen-lassan eltávolodtunk egymástól. Csak aztán ez valahogy nem változott a korlátozások végére sem, ha még beszélek is a haverokkal, sokkal ritkábban és sokkal kevesebbet, nem nagyon értem az okát. Asszem ez a járványidőszak senkinek sem tett jót..
7/14 anonim válasza:
A mi köreinkben még a koronavírus sem változtatott semmin
8/14 anonim válasza:
Sokmindent változott, de nem feltétlenül a covid miatt, hanem mert pont akkor érettségiztünk és mentünk egyetemre. Amúgy is változott volna minden.
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy sajnálom a fiatalokat, főleg, akiknek első évük volt középsuliban/egyetemen, nem tudtak az új osztálytársaikkal megismerkedni, a legszebb éveiket vették el.
És igen, ahogy #6os válaszoló írtad, én is úgy erzem, hogy nem igazán akar visszaállni a rend a covid után sem. Nagyon szomorú vagyok
2021. júl. 14. 09:19
10/14 anonim válasza:
Kb. egy nulla lett a szociális életem a koronavírus berobbanása óta.
Mondjuk előtte sem volt sok.
Mire visszaállna az élet, addigra meg elvégzem az egyetemet, most leszek végzős.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!