Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki az oltás ellen van, mindenkit lebeszél róla, majd ő sunyiban beoltatja magát?
A véleményem attól függ, hogy pontosan miért teszi.
Ha örömét leli abban, hogy veszélyeztetheti mások egészségét, akkor jobban elítélem, ha viszont csak annyira mérhetetlenül ostoba, hogy nem hajlandó beismerni hogy tévedett, akkor simán gáznak tartom.
És hogy bukott le?
Vagy te vagy a kérdésben szereplő, bort ivó vizet prédikáló, kis állszent?
#5: Amúgy semmi közöd hozzá. Mert utálatosak a magadfajta kötekedő emberek..
Egyik barátnőmmel talàlkoztam tegnap, ès mesélte megy majd lánybúcsúba. Kérdeztem tőle, hogy oda nem kell védettségi? Erre elszólta magát, hogy ő már beadatta 2 hete az oltást, de nem meri megmondani másoknak, mert eddig ő ellenezte a legjobban,mindenkit lebeszélt róla. Ha valakiről megtudta, hogy beoltották, akkor gúnyolódott, hogy ne menjenek a közelébe, mert fertőznek. Mivel folyton ezt hangoztatta, szégyelli bevallani, hogy ő is kérte az oltást. De azt mondta, továbbra se ajánlja senkinek és neki csak azért kell, hogy egész nyáron tudjon bulizni a barátjával.
Csak az esett rosszul, hogy nem volt képes nekem elmondani. Mondjuk nem az első eset, hogy hazudik valamiben.
#6 nyugi van! :DDD
nem vagyok én annyira, "kötekedő ember" (csak egy kicsit)
Bocs, hogy rólad feltételeztem, de ez azért a gyakorin elég gyakori. :)
Ha valóban nem akartad volna egy egyszerű nem is elég lett volna, nekem.
pl "Nem, nem én vagyok! Elmondta. Amúgy semmi közöd hozzá." azt kb ennyi és a "a történet leírása nélkül" ment volna tovább.
Azzal hogy túltolta, elég nehéz elmondani, hogy megjött a papírja, mehet
bárhova. Megértem ha szégyenli, van mit, de muszáj lesz neki a lánybúcsúba.
Ő ásta magának a vermet, másszon ki maga. Mondjuk egy boccsal kezdhetné, de egy ideig rajta fog röhögni mindenki, mert egy "bort ivó vizet prédikáló, kis állszent". Nem tudom sajnálni és nem is akarom.
Ja és igen. Köszi, hogy leírtad. :)
üdv #5 alias Az "utálatosak a magadfajta kötekedő"
avagy "A mindenhol kötekedő ember"
közismert nevén "anonim"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!