Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki az oltás ellen van, mindenkit lebeszél róla, majd ő sunyiban beoltatja magát?

Figyelt kérdés
Nem szól senkinek, hogy hetekkel ezelőtt megkapta. Továbbra is azt hazudja, hogy nincs beoltva és mindenkinek azt javasolja, hogy be ne adassa.

2021. jún. 16. 22:35
1 2
 1/14 TheElmorGhost ***** válasza:
62%
Valószínűleg időközben rá jött hogy nincs igaza és az oltás jó. De ezt magának is nehéz be vallania ezért kelti azt a látszatot hogy ő még mindig ellene van.
2021. jún. 16. 22:48
 2/14 TheElmorGhost ***** válasza:
79%
Bizonyára egy nagyon makacs emberről van szó
2021. jún. 16. 22:48
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

A véleményem attól függ, hogy pontosan miért teszi.

Ha örömét leli abban, hogy veszélyeztetheti mások egészségét, akkor jobban elítélem, ha viszont csak annyira mérhetetlenül ostoba, hogy nem hajlandó beismerni hogy tévedett, akkor simán gáznak tartom.

2021. jún. 16. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Semmit. Simán bolond. Én nem attól teszem függővé, hogy oltatok-e, hogy ő mit mond. Nem foglalkozom vele.
2021. jún. 16. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

És hogy bukott le?

Vagy te vagy a kérdésben szereplő, bort ivó vizet prédikáló, kis állszent?

2021. jún. 17. 02:28
 6/14 A kérdező kommentje:

#5: Amúgy semmi közöd hozzá. Mert utálatosak a magadfajta kötekedő emberek..

Egyik barátnőmmel talàlkoztam tegnap, ès mesélte megy majd lánybúcsúba. Kérdeztem tőle, hogy oda nem kell védettségi? Erre elszólta magát, hogy ő már beadatta 2 hete az oltást, de nem meri megmondani másoknak, mert eddig ő ellenezte a legjobban,mindenkit lebeszélt róla. Ha valakiről megtudta, hogy beoltották, akkor gúnyolódott, hogy ne menjenek a közelébe, mert fertőznek. Mivel folyton ezt hangoztatta, szégyelli bevallani, hogy ő is kérte az oltást. De azt mondta, továbbra se ajánlja senkinek és neki csak azért kell, hogy egész nyáron tudjon bulizni a barátjával.

Csak az esett rosszul, hogy nem volt képes nekem elmondani. Mondjuk nem az első eset, hogy hazudik valamiben.

2021. jún. 17. 03:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Direkt a történet leírása nélkül voltam kíváncsi véleményekre... Mert nem tartozik ide, hogy ki mondta kinek ezeket. Csak hát megjelent a mindenhol kötekedő ember. Sajnálom.
2021. jún. 17. 03:31
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
A sztori nélkül is ki lehet találni, hogy az igazolvány miatt csinálta. Gondolom rájött, hogy anélkül nem lehet sehova se menni. Nekem a párom nem akarta beadatni, de nem hangoztatott oltásellenes hülyeségeket, mert nem az, csak nem akart öltött lenni. Volt covidos az arra kapott igazolvány lejárt, elment ellenanyagot nézet I, hogy arra kérje a következőt, de nem volt neki elég így muszáj volt beadatnia az oltást különben nem nagyon mehetnénk sehova.
2021. jún. 17. 07:22
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

#6 nyugi van! :DDD

nem vagyok én annyira, "kötekedő ember" (csak egy kicsit)

Bocs, hogy rólad feltételeztem, de ez azért a gyakorin elég gyakori. :)

Ha valóban nem akartad volna egy egyszerű nem is elég lett volna, nekem.

pl "Nem, nem én vagyok! Elmondta. Amúgy semmi közöd hozzá." azt kb ennyi és a "a történet leírása nélkül" ment volna tovább.

Azzal hogy túltolta, elég nehéz elmondani, hogy megjött a papírja, mehet

bárhova. Megértem ha szégyenli, van mit, de muszáj lesz neki a lánybúcsúba.

Ő ásta magának a vermet, másszon ki maga. Mondjuk egy boccsal kezdhetné, de egy ideig rajta fog röhögni mindenki, mert egy "bort ivó vizet prédikáló, kis állszent". Nem tudom sajnálni és nem is akarom.

Ja és igen. Köszi, hogy leírtad. :)

üdv #5 alias Az "utálatosak a magadfajta kötekedő"

avagy "A mindenhol kötekedő ember"

közismert nevén "anonim"

2021. jún. 17. 13:48
 10/14 A kérdező kommentje:
#9:Oké bocsi. Én meg azt untam meg, hogy minden kérdés alatt belekötnek az emberbe. De leírtam a történetet, mert nem rólam szólt az egész, csak véleményekre voltam kívàncsi. Mert nekem nagyon fura ez a viselkedés.
2021. jún. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!