Hogy lesz meg az 5,5 millió oltott, ha nem is hívják azt aki regisztrált?
Figyelt kérdés
Barátnőm lassan két hete regisztrált, de nem hívják oltásra. Közben megy a siránkozás, hogy nehezen lesz meg az 5,5 millió oltott. Igen, így valóban nehéz.2021. júl. 1. 20:37
1/11 anonim válasza:
Tragédia amúgy. Közben pereg a Delta variáns. Delta. Ezt tuti valami animéből szedték, asszem a Borutoban van egy Delta nevű gonosz karakter. Meg igazi biofegyver neve van "*mély death Metál hangon* DELTA VARIÁNS". Váááá, végünk!!!
2/11 anonim válasza:
Delta "force" fedőnevű katonai művelet fog beindulni szeptembertől. Tanulni-tanulni-tanulni emberek, ez a lényeg a földi létben, ne engedjétek hülyének nézetni magatokat!
3/11 anonim válasza:
Én januárban regisztráltam, és április végén kaptam oltást, mert addigra ért ide a vakcina.
Akkor tudnak oltani, ha van oltóanyag.
"Közben megy a siránkozás, hogy nehezen lesz meg az 5,5 millió oltott."
A regisztráltak számából lehet tudni, hogy mennyien akarnak oltatni HA megjön a vakcina, de amíg nem, addig nyilván várni kell.
4/11 A kérdező kommentje:
#3: Nem arról volt szó, hogy aki kéri az oltást, az mehet is néhány napon belül mert olyan sok vakcina van már?
Azért januárban még más volt a helyzet.
2021. júl. 1. 21:35
5/11 anonim válasza:
Időpontot kell foglalni, és már mehet is.
7/11 anonim válasza:
Ott van az időpontfoglaló. A háziorvosok már nem hívogatnak.
8/11 A kérdező kommentje:
#6: Igen :D
2021. júl. 2. 17:31
9/11 Vass Gábor válasza:
Végre nem kell hallgatni a járműveken azt a szart.
10/11 A kérdező kommentje:
#9: Mit nem kell hallgatni?
2021. júl. 2. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!