Regisztrálnál az oltásra, ha bejelentenék, hogy 6 millió beoltottnál már sehol sem kell a maszk?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 12:06
1/19 anonim válasza:
Kérdező szerintem ezt így ahogy van, be fogják dobni. Valamivel kell ösztönözni, strandon senki sem akar majd maszkban napozni :)
2/19 anonim válasza:
Természetesen nem. Semmi szín alatt.
3/19 anonim válasza:
Regisztrálnék én, de már rég megkaptam a második dózist is. ;)
4/19 anonim válasza:
Nem.
Regisztráltam, és már meg is kaptam mindkét adagot, de ha tudnám hogy ez ennyire könnyelmű intézkedésekkel jár, akkor nem kértem volna.
5/19 anonim válasza:
Most se kell sehol maszk csak a boltokban
6/19 A kérdező kommentje:
Egy többórás vonatút rettenetes maszkban. Sajnos ott kell és nézik is.
2021. máj. 13. 13:52
7/19 anonim válasza:
Igen azt vágom, nekem is üres kabinban, zárt ajtóban rám szóltak hogy húzzam fel az orromra a maszkot.
8/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, épp tegnap utaztam több órát vonattal, semmi gond nem volt a maszkkal. Mondjuk én már dolgoztam maszkban 8 órákat pár éve, szóval edzett vagyok. :D Most a nyárfaszöszök miatt külön jó hordani. :)
9/19 anonim válasza:
Nem :D ennyire mint az oltást, legutóbb a nemlétező bevándorlókat, meg soros "veszélyességét" reklámozták
10/19 anonim válasza:
Már beoltattam magam. De az biztos, hogy a maszkot nem fogom többet viselni az utcán, ha itt lesz az igazi nyári meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!