Van olyan ember aki továbbra is hordja majd a maszkot olyan helyen, ahol a törvények/előírások szerint már nem kéne?
Jó pár embert láttam már boltban és buszon is. Remélem mindenki tisztában van azzal, hogy a félelem rombolja az immunrendszer erősségét. Hisz már csak azok hordják (kivétel a súlyos betegek), akik már legalább másfél éve rettegnek és gondolom ők be is vannak oltva, de akkor minek a maszk?
Innen lehet legalább látni, hogy kik azok, akik birka módon minden feltétel és gondolkodás nélkül megcsinálnak mindent.
Immunszupprimált beteg vagyok, így buszon, boltban felveszem. Szabadban csak ha sokan vannak, pl. a buszmegállóban.
De nem csak a Covid miatt, ha sosem lett volna, akkor is hordanom kellene.
Én ma is láttam olyan sofőrt, aki egyedül ült az autóban es maszkot hordott. Szóval vannak még.
Dehát mit zavar?
Régen az volt a baj ha nincs rajta most meg az ha van.nyuszika, hol a sapkád?!
Ma csak azért nem vettem fel, mert otthon felejtettem.
Dohányboltba belépve (üdítőért) azonnal megcsapott az előttem állók bagó és cefreszaga, hányni tudtam volna. Szóval nálam marad az FFP2 maszk.
"Innen lehet legalább látni, hogy kik azok, akik birka módon minden feltétel és gondolkodás nélkül megcsinálnak mindent."
Számomra amúgy az a vicces, hogy eddig ölni tudtak volna emberek, ha a másikon nem volt maszk. Papoltak a felelősségről és betegségről, meg ők voltak a minta polgárok mert felveszik.
És ezek a papolósok voltak az elsők akik eldobták és ők azok akik most furán néznek rád, mert "minek hordod, már nem kell".
A lényeg a lényeg, a sok proli mindig birkázhatja a másikat.
Ha felveszed azért vagy birka ha nem veszed fel azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!