Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember aki továbbra...

Van olyan ember aki továbbra is hordja majd a maszkot olyan helyen, ahol a törvények/előírások szerint már nem kéne?

Figyelt kérdés
Ha igen hol és miért? Mi szól mellette?

2021. júl. 5. 12:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Ma lementem a Spar-ba és felvettem. Mellette az szól, hogy nem tilos.
2021. júl. 5. 12:04
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Takarja az arcom, addig sem szólogatnak be miatta.
2021. júl. 5. 12:09
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Hány ilyen kerdest akarsz meg kiirni?
2021. júl. 5. 12:09
 4/27 anonim ***** válasza:
42%

Jó pár embert láttam már boltban és buszon is. Remélem mindenki tisztában van azzal, hogy a félelem rombolja az immunrendszer erősségét. Hisz már csak azok hordják (kivétel a súlyos betegek), akik már legalább másfél éve rettegnek és gondolom ők be is vannak oltva, de akkor minek a maszk?

Innen lehet legalább látni, hogy kik azok, akik birka módon minden feltétel és gondolkodás nélkül megcsinálnak mindent.

2021. júl. 5. 12:36
 5/27 anonim ***** válasza:
65%
van mindig a lidlben és a pennyben 1 olyan ember aki maszkban van. általában 65 év felettiek.
2021. júl. 5. 12:40
 6/27 anonim ***** válasza:
77%

Immunszupprimált beteg vagyok, így buszon, boltban felveszem. Szabadban csak ha sokan vannak, pl. a buszmegállóban.

De nem csak a Covid miatt, ha sosem lett volna, akkor is hordanom kellene.

2021. júl. 5. 12:46
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Én ma is láttam olyan sofőrt, aki egyedül ült az autóban es maszkot hordott. Szóval vannak még.

Dehát mit zavar?

Régen az volt a baj ha nincs rajta most meg az ha van.nyuszika, hol a sapkád?!

2021. júl. 5. 12:54
 8/27 anonim ***** válasza:
27%

Ma csak azért nem vettem fel, mert otthon felejtettem.

Dohányboltba belépve (üdítőért) azonnal megcsapott az előttem állók bagó és cefreszaga, hányni tudtam volna. Szóval nálam marad az FFP2 maszk.

2021. júl. 5. 13:19
 9/27 anonim ***** válasza:
73%

"Innen lehet legalább látni, hogy kik azok, akik birka módon minden feltétel és gondolkodás nélkül megcsinálnak mindent."

Számomra amúgy az a vicces, hogy eddig ölni tudtak volna emberek, ha a másikon nem volt maszk. Papoltak a felelősségről és betegségről, meg ők voltak a minta polgárok mert felveszik.

És ezek a papolósok voltak az elsők akik eldobták és ők azok akik most furán néznek rád, mert "minek hordod, már nem kell".

A lényeg a lényeg, a sok proli mindig birkázhatja a másikat.

Ha felveszed azért vagy birka ha nem veszed fel azért.

2021. júl. 5. 13:22
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
A 4-es válaszolóhoz hasonlóktól kaptam a "de rusnya vagy g*ci" és hasonló beszólásokat a maszkviselés előtt. Most a birkázás a divatos, de ha választani lehet, ez nekem kevésbé bántó.
2021. júl. 5. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!