Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember aki továbbra...

Van olyan ember aki továbbra is hordja majd a maszkot olyan helyen, ahol a törvények/előírások szerint már nem kéne?

Figyelt kérdés
Ha igen hol és miért? Mi szól mellette?

2021. júl. 5. 12:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én lehet, fogom hordani. Be vagyok oltva és eddig mindenkinek az volt a baja meg az egyik legfőbb érve az oltás ellen, hogy az oltottak akkor most tünet nélkül/minimális tünetekkel is hordozhatják a vírust. Szerintem emiatt ha nem hordanám, az lenne a baj, de ha hordanám továbbra is, akkor meg az 😂
2021. júl. 5. 13:29
 12/27 anonim ***** válasza:
33%

"Számomra amúgy az a vicces, hogy eddig ölni tudtak volna emberek, ha a másikon nem volt maszk. Papoltak a felelősségről és betegségről, meg ők voltak a minta polgárok mert felveszik.

És ezek a papolósok voltak az elsők akik eldobták és ők azok akik most furán néznek rád, mert "minek hordod, már nem kell"."

Furcsa, én pont az vagyok, aki azt mondja, hogy minek a maszk. Eddig se nagyon hordtam, csak akkor vettem fel, ha boltba mentem, különben nem engedtek volna be, mindig azt szajkóztam, hogy h..lye az, aki hordja. Szóval az érvelésed kicsit mellé sikerült. :D

2021. júl. 5. 13:38
 13/27 anonim ***** válasza:
13%
Ha olyan emberek vesznek körül, akkor igen, a vonaton. Gáz, hogy sokan nem oltványozták be magukat, így potenciális gócpontot képezve a környezetük felé.
2021. júl. 5. 13:44
 14/27 anonim ***** válasza:
37%

"mindig azt szajkóztam, hogy h..lye az, aki hordja"

Annyira mellé mégsem sikerült, hiszen te is pont ugyanaz a birka vagy, csak te mást bégetsz mint a többi... :D

2021. júl. 5. 13:44
 15/27 anonim ***** válasza:
32%

"oltványozták be magukat" :D Biztos, hogy ezt a szót kerested?

Reálisan gondolkodó vagyok. Majd szerinted egy valami a szád előtt majd megóv, hogy ne legyél beteg, miközben a lakosság jó nagy része egyébként pedig nagyívben lesz..rja saját testi és lelki egészségét, dohányoz, túlsúlyos, nem sportol, nem él egészségtudatosan..stb. Ha minden egyes nap teszel saját egészségedért, nem leszel beteg és nincs szükséged se maszkra, se oltásra, se kézfertőtlenítőre..stb. mert enélkül is egészséges maradsz. Pl. én se voltam beteg az elmúlt másfél évben..jééé. biztos ufó vagyok, és azért.

2021. júl. 5. 13:49
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
De látnám a ronda pofátokat 🤣🤣
2021. júl. 5. 14:22
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
oltványozták -hát ezen beszarok:DD
2021. júl. 5. 14:28
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
#17. Én is :D
2021. júl. 5. 14:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Hozom a popcornt. Ebből balhé lesz.
2021. júl. 5. 14:33
 20/27 anonim ***** válasza:
61%

"Majd szerinted egy valami a szád előtt majd megóv, hogy ne legyél beteg"

Pedig ez egyszerű tény.

Csak mellékesen mondom, hogy rengeteg helyen eddig is maszkot viseltek, hogy elkerüljék a fertőzést és légúti megbetegedéseket. Elég csak az orvosokra gondolni, ott nem új keletű a maszkviselet.

"dohányoz, túlsúlyos, nem sportol, nem él egészségtudatosan"

Nyilván ez egyik oldalról igaz. Másik oldalról, attól, hogy az egyik káros szenvedélyre mutogatunk, még nem lesz a másik kevésbé káros.

"én se voltam beteg az elmúlt másfél évben..jééé. biztos ufó vagyok, és azért"

Attól, hogy nem voltál, még lehetsz ugyanúgy.

Nyilván igazad van, tenni kell az egészségért. Rengeteget számít. Viszont sajnos vannak "gócpontok" mint a tömegközlekedés, ahol lehetsz bármilyen egészséges, ha a másik 20 ember tele köhögi a levegőt vagy bele köhög egyenesen az arcodba.

És nyilván a maszk sem teljes megoldás, főleg amikor azt látom, hogy a mama lehúzza, egy jó turhásat bele krákog a tenyerébe majd elkezdi össze fogdosni a pékárút. Vagy amikor zsebből a retkes kulcsok meg pénz közül előhúzzák az egész hónapban használt egyszer használatos maszkot.

2021. júl. 5. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!