Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak nőket alkalmaznak?M...

Miért csak nőket alkalmaznak?Mi értelme van így állást hirdetni?

Figyelt kérdés

Szóval egy kicsi városban élek kb 12 ezren lakunk itt,és mindenki ismer mindenkit.

Na már most van egy internet szolgáltató a közelben,és ő hirdeti magát,jelentkeztem is a munkára (irodai munka)annyi hogy érteni kell az excel,world,power point,outlook-hoz. Hát ezeket a kisujjamból kirázom+mint a férfiak nagy része nagyon értek a számítógépekhez.

De ennek ellenére én csak nőt láttam amikor bementem oda,és mindegyik valakinek az ismerőse volt.

Nagyon idegesítő hogy felénk csak fizikai munkát végezhetnének a férfiak,teljesen mindegy milyen iskolát végeztek...na mindegy azért jelentkeztem az állásra de kb én 1% esélyt látok rá hogy fel is vesznek.

Gyárba meg nem fogok elmenni dolgozni...én annyira megutáltam hogy hányni tudnék tőlük 6 évet nyomtam le,szakadásig kellett dolgozni,és már nagyon unom.

Felétek is így van?Mert őszintén szólva nem hinném,utálom már ezt a város. 28f

2021. júl. 12. 11:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Muti már azt az álláshirdetést!

Az egy dolog, hogy te nőket látsz ki-be jönni....

Szóval hol van a hirdetés, hogy csak nőket keresnek??????

2021. júl. 12. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Voltam is nagyon sokszor bent,mert panaszkodni mentem általában a net miatt :D,és csak nőket láttam...egyébként nem tudom belinkelni,mert az itteni újságban van.
2021. júl. 12. 11:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Fényképezd le :) és töltsd fel.
2021. júl. 12. 12:05
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha nekem embereket kéne felvennem az irodába akiket nap mint nap látok akkor biztos, hogy nőket választanék ki 😂

De, hogy meglegyen az egyensúly 10 emberből 2 férfi lenne.

Az ilyen munkákra annyi a lényeg, hogy az illető elvégezze a feladatát.

Ha mindkét nem eltudja, akkor azt választják aki szimpatikusabb. Természetesen egy hölgyet. Én is inkább lennék hajléktalan minthogy gyárban dolgozzam. :p

Sajnos maradnak az alap férfi munkák vagy a vállalkozás. Katonaság, tűzoltó, rendőr, mentő, bv, stb.

2021. júl. 12. 12:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az írásod alapján egyáltalán nem igaz, hogy csak nőket alkalmaznak. Az, hogy csak nőt láttál, lehet sima egybeesés is.

Gondolom ott az dívik, hogy "a gyár férfias munka, az iroda női!" és kevesebb férfi jelentkezik oda.

2021. júl. 12. 12:06
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Várjuk a fényképet....
2021. júl. 12. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#6: Minek várod? Nem írta, hogy a hirdetésben az volt, hogy csak nőket vesznek fel, csak gyanítja. Egyébként valószínűleg joggal.
2021. júl. 12. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:

"Mi értelme van így állást hirdetni?"

Ezt írta... Ebből nekem az jött le, hogy csak nőknek írják ki....

2021. júl. 12. 12:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindegy maradjunk annyiban hogy utána fogok kérdezni hogy nőt vettek e fel :D...és utána jártatom a pofám.
2021. júl. 12. 12:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 Egy szóval se írta, hogy ez állt az álláshirdetésben. Kétszer is azt írta, hogy csak nőket látott.

Nálunk is amúgy sokkal több nő van, és simán lehet hogy csak nőket látsz kijönni (a pasik épp tovább maradnak, vagy valaki kocsival van és akkor őt nem veszed észre) de attól még vesznek fel pasikat is.

2021. júl. 12. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!