Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oltottak és oltatlanok mi...

Oltottak és oltatlanok mi erről a véleményetek? Boltok,kórházak.

Figyelt kérdés

Ha itthon is be vezeték ezt a törvényt.

[link]

2021. júl. 4. 13:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%

16-os:"Helyes. Az a baj, hogy még mindog sok a birka, aki azt hiszi, hogy ezeket kísérleti vakcinák és hogy ők mennyire egyediek, hogy nem oltatják magukat. Nem tunik fel nekik, hogy mi kutatók, orvosok, gyógyszerészek, értelmiségiek már mind megtettük"

Ha téged értelmiséginek veszlek, akkor hozzád képest én vagyok a tudományos akadémia...

Ugyanis ezek igenis kísérleti vakcinák, mivel kizárólag a vészhelyzetre való tekintettel lettek ideiglenesen engedélyezve. De tudod mit? Adok neked egérutat: arra válaszolj nekem, hogyha nem kísérleti vakcinák, akkor miért is kell aláírnom azt, hogy hozzájárulok a beadásához?

2021. júl. 12. 04:31
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha erre magadtól nem tudod a választ, akkor valóban nen tartozol az értelmiségi réteghez. Gondolkozz már könyörgöm
2021. júl. 12. 06:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Na várj, 22es, ezt most nekem írtad?

Mert én a 16-os felhasználótól beidézett hozzászólásra írtam ezt.

2021. júl. 12. 07:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!